Ebrukaraman Roserose1 canım fatma türkan ayan doktorumuz Roserose1 canım fatma türkan ayan doktorumuz
Ebrukaraman rabia_12 Deniz95 canım ben memnunum çünkü ablamda orda yeni dığum yaptı ama işte bu içeri almaması 😞
Deniz95 Ebrukaraman peki ebeleri nasılmış bide sancı anında yanında birinin olmasına izin veriyorlar mı :) ben şuan eray beye gidiyorum ama doğumu medicine hastanesinde düşünüyorum
Ebrukaraman Deniz95 ben de daha yeni olduğum iiin hiç sormadım inan ama Pazartesi tekrar kontrolüm var sorarım 🙈🤗
Ozge20ulu rabia_12 yedi tepe üniversitesine gidiyorum ben ama eşimden dolayı indirim var gazı hoca çok iyi bı doktor prof zaten her gittiğimde en az 3 tane renkli fotoğraf veriyor sağolsun Ama fiyatlari pahalı diye biliyorum 700civari sanırım emindegilim
Ozge20ulu Ozge20ulu Ümraniye’de Erbil çakar var bı araştır ben detaylı ultrason ona gittim çok hoşuma gitti doktor muayene ücretleri daha düşüktür
Ozge20ulu Ebrukaraman aaa ben detaylı ultrason uda başka özel kilinikte çektirdim ordada aldılar eşimi
Esenerdgn Ebrukaraman evet bende 12+5 im ilk çocuk bizimde eşim giremedi ben videoya çektim öyle görebildi ancak
Burcag Ebrukaraman bende bi hastaneye gittim kayıttan önce sordum içeri almayız deyince safa hastanesine gittm. Ordaki doktorum eşimi içeri de aldı sağılsun ultrasınla bebeği izlerken video da cekin dedi fotoda verdi cok yardımcı oldu videosunu cektik eşimde kaldı bayagı cok memnyn kaldım tavsiye ederim. Safa hastanesi de medicine cok uzak değil
Burcag Ebrukaraman bende bahcelievlerdeyim. Yılbasından once 90dı. Ocak sonu gittiğimde 120 olmustu. Dr Murat Tandoğanı öneririm ona gittim ben hep cok yardımcı oldu
Adosum_34 Ebrukaraman medicine hastanesi alması lazım aslında en fazla 1 kişi alınabilir benim doktorum sadece 1 kişi alabiliyoruz dedi
aleynauynk Ebrukaraman bende yasadim canim bagcilar medipole gidiyordum inatla esimi hicbir sekilde iceriye almadi bu sebeple hastaneyi degistirdim bht clinic tema hastanesine gidiyorum gayet temiz tum onlemler alinmis sekilde esimle beraber iceri girebiliyorum. Yani asiri sacma biz anneyiz onlarda baba olarak gorup doktordan bir seyleri bire bir dinlemek en buyuk haklari
tatlissannee Ben şehir hastanesine gidiyorum ordada maalesef almıyorlar videoya bile izin vermedi bende sağlık ocağında dinliyorum kalbini orda çektim kocisime dinlettim en azından oradakini duydu birde fotoğraflarını görüyor işte 🥰👏🏻
toffeenut Ebrukaraman ben de medicine a gidiyorum ilk kalp atışını duyduğumda rica ettim doktor eşimi çağırdı odaya, hatta daha sonrasında genel olarak eşimi de bilgilendirdi. İlerleyen muayeneler nasıl olur bilemiyorum tabi.
glsnbr Ebrukaraman evet benim de eşim hiç girmedi içeri maalesef ki bütün hastaneler de durum şuanda bu . Özel muayeneler de farklı olabilir
EmineYavuzhan1 Ebrukaraman Güneşli Erdem hastanesi Nesrin hanıma git canım eşimle girdik muayeneye 10 dakika boyunca bebeği gösterdi kalp atışını dinletti 🥰🥰