Elifahin
Kızlar iyi akşamlar sizlere fikir amacli soruyorum ilk bebeğimi kalp Durması sonucu kaybettim bir anda kürtaja alındım . Şimdi cok şükür tekrar hamileyim 7aylik ama hep korku var heyecan çok az sizce bu normal mi sizde de böyle oluyor mu ruhsuz gibiyim sanki akışına bıraktım ama daha heyecanlı olmak istiyorum galiba kaybetme korkusu yaşıyorum
Melike464860
Canim dua et bol bol rabbime emanet hepsi . Herkeste bi kaygi bi korku var malesef. Onlar kapali bi kutuda gibiler. Cogu anne kucagina alip kokusunu cekmeden rahat nefes alamıyor. Ama sen iyi dusun tadini cikar hamileliginin. insallah rabbimin izniyle rabbim sana bagislar bebeğini gecer bu korkular
minion
Çok çok normal tabiki. Ben boyle birşey yaşamadığım halde. Hamileligimin bir kismini zaman zaman 'ya zihinsel bir engeli olursa' ya bir saglik sorunu çıkarsa ' vb korkular ile kendi kendimi panikleterek gecirdim.bir ara rubella şüphesi cikti. Her test sonucunda omrumden omur gitti. Halada doğmadan bilemeyiz nesi vardir diye diyorum. 2 gun var doğumuma. Kaldi ki siz böyle birsey yasamissiniz. Herşey olacağına varır. Siz herseyinde yolunda olacağına inanarak bebeginize guc verin. Zaten kavusmaniza çok az kalmis ☺😊