cilek21 Arkadaşlar on gündür her gün kokular mide bulantıları ile geçiriyordum. 8. Haftama girdim iki gündür kesildi midem bulanmıyor internette de korkunç şeyler yazıyor hafta sonundoktora da gidemiyorum. Benim gibi olan var mı ?
bircivcivannesi cilek21 bitmemiştir canim o mola vermiş olabilir bana da bikac gün olmuyordu sonra dönüşü fena oluyordu
A-engin10 cilek21 öyle seyler düsünüp kendini strese sokma canım bazen hafifliyo kesiliyo veya ara veriyo bulantilar mesela ben hala hamile oldugumu sanmiyorum ne bulanti ne belirti hic biseyim yok saglikla alalm kucagimiza🥰
ikincimucizemmmm cilek21 10+2 tim bir günüm birgünümü tutmuyor bazen iyiyim oh diyorum bazen ölüyorum bulantıdan rahat olup kötü düşünme
Hfeyza cilek21 benim hiç ama hiç olmadı bir öğürme yaşamadım şuan 21 haftalık , bebeğim de gayet sağlıklı bence korkma 🙏🏻☺️
cilek21 İşte ilk hamileliğim olduğu içi bircivcivannesi ilk gebeliğim ve hep kötü şeyler gelşyor insanın aklına cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
hilal-a Canım hiç takılma bulantılar ara ara geçebiliyor yani bulantınin kesilmesi sıkıntılı bişey demek degil bende korkmuştum zamanında Allah’ın izniyle bı sıkıntı olmadı sonrasında da alıştım bazen geçti bazen aniden şiddetlendi
hilal-a Ve şöyle bişey var herkesin midesi bulanmiyor kimisinin 8 hafta sürüyor kiminin 20 kiminin doğum anına kadar
cilek21 hilal-a doktoruma mesaj attım oda gelin bi görelim pazartesi dedi ee tabi benim içim içimi yiyor doktorlar bizim psikolojimizi hiç düşünmüyorlar
hilal-a cilek21 canım 19 haftaya kadar çok şiddetli bulantı yaşadım sarı öz suyu kustum sürekli o derece ve bişey yiyemiyordum gün geliyordu hiç bir bulantı olmuyordu çok korkuyordum sonra geri başlıyordu korkma hiç sen Allah’ın izniyle bişey yoktur stres de yapma
spiker_anne cilek21 İnternete baş ağrısı yazsak tümör diyor o yüzden oralarda ki her bilgiyi dikkate almayın. Bulantılar biraz bünye ile alakalı bazı anneler sıfır bulantı ile bitiriyor gebeliği içinizde kuşku vs olduğunda sağlık ocağına gidip kalp atımını dinleyebilirsiniz 🌸❤️
cilek21 Çok teşekkür ederim içim az da olsa rahatladı çok sağolun ❤️ Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kolayca doğumlarımız olsun 💕