Esenerdgn Kızlar merhaba 12+5 günlük hamileyim idrar yollarımda enfeksiyon çıktı doktor fitil verdi ama aşırı kaşıntım başladı hamile kalmadan önce doktor travozol krem vermişti kaşıntı için hamilelikte kullanan var mı?
[silindi] Esenerdgn zalaın isimli bir krem verdi doktor bana canım onu al kullan ıdrar yolu enfeksiyonum var benimde 5haftalik gebeyim.travazol kullanmıyorum ben şuan önceden kullanıyordum
Aras_bebek Esenerdgn canım benimde idrar yolu enfeksiyonum ve kaşıntım vardı doktorum travozol yazdı kullandım 22+6yım herhangi bir sorun yaşamadım 😊
Pemberuyam_ Esenerdgn Ben kullandım kasintim vardı doktor travazol yazdı. Birkaç kullanıma geçti çok şükür.Şu an kasintim yok
Oaxell Esenerdgn bende kullandım canım bi sıkıntı olmadı kaşıntı çok fazla olduğu için doktor fitil verdi daha sonra onuda kullandım şuan çok şükür hiç birşey kalmadı
Esenerdgn Aras_bebek benim ki daha küçük olduğu için korkuyorum ama durulacak gibi değil hastahaneden dün tapurcu oldum fitil yazmıştı dün akşam bi başladı kaşıntım hala geçmedi iyice dayanılmaz bir hal aldı napacağımı şaşırdım