Bireylulmasali Kızlar sanırım işi netleştirdim ‘Eylül Duha’ ya karar verdik ablam pek beğenmedi sizce nasıl?
Pregnantttt Bireylulmasali bence çok hoş bir isim takılmayın çevredekilere benide hep saçma bulmuşlardı 🙈
Lezginka Bireylulmasali ikisi de çok güzel ben de çok severim, Duha daha fazla erkekte kullanılıyor, bu sizi sonradan rahatsız etmeyecek ise Duha anlam olarak da şahane 😍
Pregnantttt Bireylulmasali İnan çevredekileri memnun edemiyoruz kenidmiz mutlu olalım yeter ben Duha ismini beğeniyorum şahsen çok 🥳
Melek1980 Bireylulmasali canım eğer millete bakarsak vallahi canimizi bile isterler! Asla kimse memnun olmuyor! Çok güzel adıyla yaşasın ben çok beğendim 🥰🥰
Tugcetatli Bireylulmasali cok cok guzel ama duha biraz erkegimsi gibi yinede annesi sizsiniz kimsenin lafina bakmayın
Gulsen4224 Bireylulmasali canım bence hoş uyumlu ve hoş olmuş dura erkek bebeğe de kız bebeğede çok yakışıyor Benim oğlumun adı da Kayra ona kalırsa oda hem kız hem erkek ismi ama ben bunu bile bile koydum hoşuma gittikten sonra takılmam sende öyle yap balım koy gitsin 😍🙈🤗
Bireylulmasali Gulsen4224 yaa çok teşekkür ederim isim panosunu bile ellerimle hazırladım ama modumu çok düşürdüler 🙈
Gulsen4224 Bireylulmasali rica ederim balım bence çok uyumlu ve hoş kimseyi dinleme sen sesleneceksin bebeğine senin bebeğin 🤱🏻❣️🤭
alimerve Bireylulmasali senin içine sindiyse başkasınin ne dediği önemli değil ayrıca isimde çok güzel sağlıkla büyüsün 😍
bebissveannesi Bireylulmasali bizde Eylül’e karar verdik büyük ihtimalle tabi kız olursa 😅 ama Duha ismi de çok hoşuma gidiyor ☺️