irorkay Sağ tarafta kasık ağrım oluyor. Adete benzer böyle gerilme tarzında. Bu normal mi tek taraflı olması. Bugün doktora gittim daha hiçbir sorun yokmuş 🤦🏼♀️ normal olsun da ağrılar ağrısın varsın da siz de yaşıyor musunuz bu haftalarda?
fatmamrcn irorkay ben de 18 haftalığım dediğiniz gibi sağ kasıkta ağrı oluyor normalmiş bu haftalarda
A-engin10 irorkay bendede oluyodu canim 19 20 haftalarda hafifliyo korkma normal bebisin büyüyo insallah 🥰
irorkay fatmamrcn öyle mi? Sizde de mi oluyor sağda? Ya içm rahatladı 🙏 böyle baskı gerilme tarzı insan her şeyde korkuyor..
Elif-2202 Haftaya girdim gebeliğin başından beri hep ağrım var. Tek ağrıda değil hapşırma öksürme esnasında kasılıyor birde. İlk gebeliğimde de oldu ama hem hafifti hemde 3. Ayın sonunda geçmişti.
Dga Elif-2202 ay bu ben . Ne bulantım oldu ne uyku halim ama şu karın ağrısı en başından beri mahvetti beni 15. Haftamdayım hiçte bitecek gibi değil. Soruyorum normal ediyorlar .
Burcudan 16.haftadyım ölüyrm resmen agrıdan sağ tarafım benimde normalmi bilmiyrm inşallah normaldir çok tedirgin oluyorm korkuyorum bişey olucak diye 😔