Evet kızlar bende buradan mezun oldum anca yazabildim dogum hikayemi bende burda bayıldığım tek şey dogum hikayelerini okumaktı başından beri doktorumla normal dogum olarak bekliyorduk ilk dogumumda normal olmuştu ve daha sonra 40+4 kontrolum vardı catı muaynem de yapıldı hala acıklık yoktu hafıf hafıf sancı dan Baska oda duz3nsız yalancı sancı dedikleri dktrum ertesi gunu yanı 40+5 de suni sancıyla baştacagım dedı ha bu arada nst de pek hareketsızdi evlat kuşum sabah yatısımız yapıldı lavman yapılıp suni sancı takıldı aradan zaman gectıkce hissetmeye başladım 30 40 50 lerde saatler gectıkce sancılar artık arttı Bı gelince 20 30 saniye sürüyordu surekli nst alttan muayne derken açılmam 2 cm gecmıyordu sancılar artık 100 120 130 oldu ben kıvranır oldum açılma hala 2 cm hiç iletlemedı en son nst de kalp atışı dustu Bı serum taktılar hemen toparladı gerı dktrum geldi Bı de o alttan muayne etti hala 2 cm dedı daha fazla riske atamam bebek strese girip kaka yapabilir sezeryan demezmı ben kalakaldım cunku cok korkuyordum sezryandan bu ara saat akşam 5 felan eşimle konuştu ve amelıyathaneye aglaya aglaya gırdım ama nasıl korkuyorum bıraz panik atak var bende belimden igneyı yaptılar uyuştu zaten hemen hiç hissetmedim sadece sallantı hissettim dktrumdan Allah bınkere razı olsumhep konuştu sakinleştirdı beni ben baslafınızmı dedım ve o mucize ses melegim ahsenımin sesi hemen tentenr temas oldu optum ve goturduler cok surmedı 15 20 dkka smra ben cıktım odaya hemen emzirdım bebişimi sımfı 1 aylık olduk bile ultrason da 3300 feln adı 2810 dogdu melegim kusura bakmayın biraz uzun oldu her detayı anlatmak istedim moral olsun dogum yapacaklara bu arada sezeryan korktuğum kadar degılmış çok rahattım dogumdan Sorna hemen kalktım ayaga hıc zorlanmadım bin şükür her işimi kendim yaptım negatıften pozitife döndü dogumum