Busrakerem mutluugizz ben herseferinde yarım saat inceleyen doktora ugramadim daha devletede gitsem ozelede gitsem 5 dakkayı gecmedi muayeneleri acaba benim sectigim yerlerdemi problem var😑😑
gel_artik_bebegim Busrakerem aynen öyle özele gidiyorum ama doktorum giyinene kadar bile zor bekliyor sanki yani bana onu hissettiriyor 140 lira az bir para değil bence biraz daha fazla ilgilenmeliler
mutluugizz Busrakerem üzüldüm adına şans diyelim artık ya da birazcık araştır bence önerilere bak doktorlar konusunda ❤️
Omerhatice Busrakerem bana norml gwldi canim paket halinde herhangi muayeneye falan ucret odemicen odaya falan para vermicen ve ben 2 buçuk sene evvel başka bir hastanede doğum yaptım 1 buçuk lira idi ama burası kadar güzel ilgili ve temiz değildi bence buraya normal geldi bana 😊
Busrakerem Omerhatice suan dogumum yakin olsaydı dusunebilirdim ama benim dogumum 5 ay sonra ozamana kadar fiyatlar biraz daha artar🤦♀️🤦♀️
Busrakerem gel_artik_bebegim peki ilgisi nasil yani bebegi her muayenede detaylı gosteriyormu yoksa basından biranönce savmayamı calısıyor
nergiz__ Busrakerem istanbul Bahçelievler özel aile hastanesi muayene 150 normal doğum 5000 sezaryen 6000
gel_artik_bebegim Busrakerem ben çocuğum olmadığı için gidiyorum henüz gebelik yok ilk 2 muayene baştan savmaydi değiştiricektim ama ilaca başlıyacağım bir dahaki ay deyince vazgeçtim belki ise yarar hamile.kalirm diye
Omerhatice Busrakerem benimde haziranda canim sordum fiyatlarımız bu şekilde doğumum haziranda dedim tamambu fiyat dedi
Cigdemss Busrakerem ben Antalyadayım , özel muayene , periontologa gidiyorum. Ama organ taramasından sonra normal değiştireceğim
Cicek10 Balıkesirdeyim muayene klinikte 300 doğum da 4750 idi en son burada tek özel hastane var o yüzden çok yüksek fiyatı hele de şimdi okuduklarıma göre baya yüksekmiş 😝
Busrakerem gel_artik_bebegim anladım canım hakkında en hayırlısı olsun allah kucağını doldursun insallah🌹🤲
Siyahfondoten Busrakerem osmaniye yeni hayat hastanesi muayene 100 tl normal doğumda ilk doğumda ve mecburi sezaryen de 1850 tl isteğe bağlı sezaryen de 2500 dediler 🙄