Nilgnlkebay anne_adayiii bişey sorabilir miyim boş gebeliğin annenin yaptığı herhangi birşeyle alakası var mı bilginiz var mı
Reshaa Nilgnlkebay Nilgnlkebay canım bence doktorunu değiştir ben devlet hastanesine gidiyorum bu kadar kötü davranmadılar
Reshaa Nilgnlkebay yok canım boş gebelik bebek sakat doğacaksa ya da bi sorun varsa Allah tarafından olmuyor büyümüyor embriyo
anne_adayiii AycanUzun maşallah 🙏 acikcasi benim de kilom var özellikle göbek bolgesinde. Sali gunu karından görünmezse alttan bakilsin isteyeceğim . Umarım bende görürüm 🙏
anne_adayiii Reshaa salı günü gidicem Allah kismet ederse . Insallah canim haber ederim hayırlısıyla ah bir duysam heryerden bağırcaaam😀
Nilgnlkebay Reshaa benimki de devlet hastanesi hatta herkesin övdüğü bi doktor ama o gün kayınvalidem de benimle girdi heyecandan izinsiz telle çekim yaptı doktor ona sinirlendi bilgi vermedi fazla
Ecrinimleyla Reshaa normal tabi canım ben ilk iki ay hiç ultrasona girmedim biraz büyümesini bekledim 😂😂
anne_adayiii Nilgnlkebay 8+4te gideceğim bende ınsallah duyarız canim. Bos gebelik araştırdığım kadarıyla bizim yaptığımız herhangi birşeyle oluşmuyor.
Nilgnlkebay Reshaa ben bi hafta önce ATV ye binmiştim kayınvalidem ondan oldu deyip durdu da ondan sordum canım çok teşekkür ederim😊
Merveotag İnşallah duyarsınız cnm bnmki de ck kısa süre duyabildik küçük oldugu için normalmiş ama9 haftaya kadar duymayan varmış