Sultan77 37 haftalık hamileyim katı bir lekelenmem oldu lavaboda başkada birşey gelmedi özel belgemin kemikleri sızlıyor sancım yok gelen leke nişanmı nişan geldikten sonra Doğum oluyormu
Ayseguldt Sultan77 bence degil bende iki gündür katı akıntı geliyo sancım 1 haftadır ama düzensiz nisan da bence kahvelik yada asırı sarı renk veya kan oluyo tabi olmayadabilirmiş Ama katı akıntı nişansa benim 2 gündür 3-4 kez geldi
Mimartezeanne Sultan77 bende 38+4 deyim bugün bir akıntı geldi ve diğerlerinden farklıydı ama ne kan ne renk berrak bir şekildeydi yani Nisan felince hemen doguruyrosun diye bişey yok o yüzden paniklemedim açıkçası ama nişan mi ona da emindegilim
Sultan77 Emineuyar eşim iş için antalyaya gitti o olmadan Doğum yapmak istemiyorum doktora gitsem Doğum derlermi
Seher- Sultan77 benim doktorum nişan gelince hemen gelme dedi belki ondan bir hafta sonra olur doğum belirleyici değil dedi çok fazla.Su ve sancı gelmesi daha önemli
Emineuyar Mimartezeanne nişan adet kanı gıbı oluyor hemen cok az kahverengı olanlarınkıne dogum yakın demıyorlar bna peceteyle sılıp goster demiştı
Emineuyar @Emineuyar#13518 Ppatya daha detaylı bakıyorlar normal ultrason gıbı ama cok cok inceliyorlar