Hanife_ikranuR Kızlar ben 26 haftalık gebeyim 78 le hamile kaldım 80.5 kiloyum bide 5 martta sağlık ocağında kontrol var kilo normalmi bu ben ilk gebeligimde doğuma kadar 10 kilo almıştım
annelik16 Hanife_ikranuR çocuğunu kilo almışmı önemli olan bu sanırım ben 7 ayda 7 kilo aldım 1 kilosu çocuk gerisi de gider inşallah 😅
Aysebetul00 Iyi bence çok almamışsınız. Ben 7. Aydayım 7 kilo aldım. 3 4 kilo daha alınır doğuma kadar
phd-anne 6.aydan sonra çok kilo alınıyor diye duydum. Doğru mu? Şuan 20. Haftadayım 3kilo aldım. 6. Aya kadar dikkat etmeye çalışıyorum.
Hanife_ikranuR phd-anne banada öyle dediler 7. Ayda bebek kilo almaya başlıyormuş suanki kilon normal dediler ama 2 kilo almıştım
Eczmery123 Hanife_ikranuR başlangıç kilosu normalden fazlaysa hamilelikte daha az kilo alınması gerekiyor. Eğer başlangıç kilosu boya göre normalse gebelik boyunca 9-12 kilo arası alınması normalmiş
Hanife_ikranuR annelik16 inşallah sagliklica dogsunda ilk gebeligimde 10 kilo almıştım doğuma kadar ondan normalmi acaba dedim ama doktora sorayim salı günü gidicem
3851 Saimehayati sonumuz nasil olcak merak esiyom Allah"tan boyum uzun kiloyu fazla gkstermiom ama kisa olsaydim yusyuvarlak olurdum net 😂😂