ogrencianne35 Eslinasare ben bioderma nin sampuanini aldım çok uzun araştırmalar sonucunda 😊👍 estetisyenim bu arada dermokozmetik ürünleri de biliyorum 1litre şampuan 119 tl ye aldım çok uzun bi süre de kullanılır hem aklınız da seçenekler arasında kalsın pisik kreminide e bebekten sudocrem alırsanız büyük boy tamamdır 👍👍😊
mrs_elisah Hipp kullanıyoruz göz yakmıyor içeriği temiz fiyatı diğer temiz içerikli şampuanlara göre daha uygun tavsiye ederim mis gibi kokuyor.
Meriiii9 Eslinasare Şampuan, pişik kremi, vucut losyonu, Tarak, tırnak makası, burun aspiratoru alabilirsin mesela kişisel bakım olarak
ogrencianne35 Eslinasare bebe yağı almadım bende şuan hangi markayı alacağıma karar veremedim bulabilirsem biodermanin kini alicam bulamazsam mustelanin canım 🤩
Deniz1634 Dilekcnkn bende diğer iki bebisimde de uzun zaman Dalin kullandım şimdi 12-10 yaslarindalar bunada nasipse dalincalmayi düşünüyorum.
ysfali06 Eslinasare bu sayfada içerikleri inceleniyor. Listedekiler içeriği temiz olan ürünler. Sayfada bebek bezinden losyona, pişik kremi den bebek yağına ne ararsan herşey incelenmiş. Hepsini inceleyerek ecowell almaya karar verdim Bi ara indirimdeydi. Şampuan pişik kremi losyon 90 liraya aldım ama henüz kullanamadık bebeğimizin gelmesini bekliyoruz 🤗
Minnakkannesi Eslinasare evet fiyatı bıraz yüksek ama ben oğlumda nerdeyse 1 seneye yakın kullandım o açıdan iyi oluyor ama
Bonciko ogrencianne35 bende dün sebamet aldım bebek losyonu trendyoldan 200 ml baya düşmüştü fiyatı umarım iyidir