SevincGancali Merhaba hamişler ☺️ Hamilelikde aşerdiniz mi? Bu hiss ne zaman başladı? Neleri yemek istediniz? Zevkleriniz değişti mi? Ben deli gibi brokoli yiyorum 🙈
irorkay SevincGancali 12 haftadan sonra daha net şekilde başladı bende. Daha çok turşu ekşi şalgam tarzı şeyler istedi canım..
Arwen21 SevincGancali 9+6 oldum midem de bulanmadı aşermede olmadı bende merak ediyorum nasıl bişey diye 🙇♀️
annelik16 SevincGancali sağlıklı şeyler aşermeniz ne güzel 😍😄 benim aşerdiğim ilk şey şırdandı 😂 ve ilk 4 ay ne kahve ne çay içebildim , tavuk ve çiğ soğan da yiyemedim hepsini çok sevmeme rağmen
metehaninannesiii SevincGancali benim bi canım hamburger birde çiğköfte istemiştim ikisinide evde yapıp yedim şimdilik daha bir şey yok 😂
archmom SevincGancali çağla aşerdim 22. Haftamda suan 27. Haftam 2 gün önce bulundu yedim rahatladım 😄🥰
Hafise SevincGancali ben hamileliğim daha belli değilken canım sürekli köfte ekmek cekiyordu normalde cok aram yok et tavuk la vs allahım gece gittik yedik ertesi gün bidaha 😁 sürekli köfte ekmek istiyorum meger hamileymişim 😁 sonrasında karpuz dondurma ve mürdüm eriği Ve mantı aşerdim başka bişe aşermedim😁