NefesDeniz 12Yaren-onur 15.haftamdan sonra hergün düzenli olarak 6000 adım atmaya özen gösterdim. Doktorum 6000 adım atmamı söyledi. Şimdi 31.haftadayım ikiz bebeklerimize hamileyim artık zorlanıyorum tabi🙈 Şimdilerde 3000-3500 arası kalıyorum😬
Esosun 12Yaren-onur doktorum doğuma kadar yatcan dedi yatıyoruz hastalıklar yakamızı bırakmıyor. Sıkıntı olmadıkça yürü kardeşim vallahi hem senin hem bebeğinin sağlığı için durma👍🏼
Masalannesii 12Yaren-onur valla aslında hamilelik öğrenildigi zaman bile başlanabilir yürüyüşe çok faydası var 18 haftalık hamileyim ama yürüyüşü bırak bir odadan bir odaya gidicek dermanim yok direk elim ayağım titriyor sürekli uzanıyorum 🤦🏻♀️
Aslihanilhan 12Yaren-onur kendini iyi hissettiğin her gün çok yürü bence canım . Bende 27 haftalığım şimdi yürüyüşten geldim 1 saat yürüyüp geliyorum fırsat buldukça iyi hissettikçe
irorkay 12Yaren-onur ben 17 oluyorum yarın. Yürüyüş yaptığımda hep belim kasıklarım ağrıyor ne yazık ki. Oysa doktorum yürüyüş yapabilirsin demişti demek ki azdan başlamak gerekiyor
archmom 12Yaren-onur hiç bırakmadım 🥰 hamileliğimden öncede yürüyüş ve spor yapıyordum yapmaya devam ettim . Ama çok uzun yıllardır spor yapıyorum 🙏🏻