Kahramankentli T-aksoy aynen benimde hep düşük A pozitifim genetikte de var annem ve kardeşimde kansız
Tugceery Kahramankentli benim demirim çok düşük gebeliği cok yorgun ve halsiz geçirdim doğumda bir sıkıntı olmadı şükür
Tugceery Kahramankentli benim demirim çok düşük gebeliği cok yorgun ve halsiz geçirdim doğumda bir sıkıntı olmadı şükür
T-aksoy https://imgyukle.com/i/L0z2zn Böyle bişey buldum okuyun bence uygulamak gerek demir döküm ve demir balığı
yesilesinti Kahramankentli demir eksikliği anemim var 3.gebeliğim hiç bi sıkıntı yaşamadım diğer ikisinde cok sükür. Bunda da yaşamam heralde
Dmrcyda MerveKaya38 yemekten 1 saat sonra c vitaminiyle al benimde midem bulanıyordu öyle yaptım yükselmiş devam ediyorum hala kullanmaya ama işe yaramış
Mirayse1 Kahramankentli senin yine iyimil bnm demirm 3tü 2aydır ileç kullanıyorum 4olmus 🤣 doktora zırla serum yazdırdım ilk dozu oldun 2.dozu bekliyorum
[silindi] ayse2511 benim de degerim 7. Bagirsak calismama problemi yasadigim icin bir ara ilaci birakmak zorunda kaldim, o yuzden cok dustu. Hamilelikten once emde dusuktu, cok az cay icmeme ve protein agirlikli beslenmeme ragmen yukselmiyor.
ayse2511 [silindi] bence bünye yapıyor canm bünyeden kaynaklı milletin demiri 200 olanda var normali 15-300 arası ama benım dusuncem ilac kullanılsa faydası oluyor elbet ama cok yükselmıyor 10 sa 20 oluyor o kadar bünyeden kaynaklı bence
glcn_1289 Kahramankentli benim de çok düşük 30 haftadan beri ilacı doktor günde iki kez iç dedi yine fayda etmiyor normal bişey deyip geçiyorlar
minicikanne Kahramankentli Eğer doğru değere bakıyorsam 6 haftalık hamileyken 4.38, 20 haftalık hamileyken 8.8 çıkmış. Benim demirim kendimi bildim bileli düşük. İlaçta kullanırım sürekli ama düzelmiyor. Hamile kalmadan da çok halsizlik yaşıyordum. Şimdi ekstra bi halsizlik yaşıyorum sanki elim ayağım tutmuyor bazen.
Ozlem23 Kahramankentli doktorum bana serum vermişti iki ay falan önce demir için benimde çok dusuktu geçen test yaptırdım çok iyi demirin dedi bence bı serum alabilirsin yemekle olmuyo çünkü yada ilaçla ikisinde deniyorum
tonbikinannesi Kahramankentli ablam reflüden dolayı kullanamadığı için doğumunda kan takviyesi yaptılar
Gulsah91 Kahramankentli demiri ilaçla yükseltiyorum da sezaryen olduktan sonra kan kaybedince baya kötü olmuştum mutlaka doğumdan önce bi önlem alın buna, ilaç takviyesine devam edin doktora söylemeyi ihmal etmeyin. aşırı sararıp solmuştm ben. bir de doktorlar aşırı kansızlık durumunda planlı ameliyat olacaklar için önceden kan temin ediyorlar diye biliyorum