Hifaa1635 Hanımlar 37+5 aylık hamileyim bel agrım kasık agrım var lavobada bile agrıyla ihtiyacımı gideriyorum acaba yalancı sancılarmı anlamıyorum ilk hamileliğim adet agrısı gibi ağrılarım sizce doğum sancısımı bu agrılar dizlerime vuruyor..
Kahramankentli Hifaa1635 yalancı sancı da olabilir kaç dk da bir geliyor onu takip et canım düzenli ve sık aralıklardaysa muhtemel doğum sancısı Rabbim kolay kurtarsın inşallah bende 36+2 deyim benimde iki gündür rahmim ağrıyor
Selma_brn Hifaa1635 Canım doğum sancısı gaz sancısı gibi giriyor seni biraz kıvrandırıyor sonra geçiyor 10 dakika sonra tekrar başlıyor sonra dakikalar düşüyor
Selma_brn Hifaa1635 Canım zaten 3 dakikaya düştüyse bekleme git doktora böyle gaz sancısı gibi giriyor
Hifaa1635 Kahramankentli normalde gündüzleri benim kızım hareket etmez ama sancılandıgımdan beri durmuor yerinde
Kahramankentli Hifaa1635 sancıların o kadar sık geliyorsa bu doğum sancısı canım bence doktora git hemen
Kahramankentli Hifaa1635 Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah canım bizim içinde dua et inşallah doğum yaparsan eğer 👌🤰