mlkkk Fatmagungor14 insan yavrusu😅çocuk gibi bi anlamı var Azerbeycan Türklerinde duyduk hoşumuza gitmişti oğluşuma da Balamir koyayım bi daha ki kız olursa uyumlu olur 🤪
Gulsum1205 Fatmagungor14 bizde gökçe koycaz inşallah ama bnde iki isim olarak istedm babası istemiyor ilk kızım iki isim ama hep tek isimle çağırıyoruz ondan gökçe duru koycaktm iki isim olrak çok hoşuma gdyor bide Zeynep gökçe
Burcuckmk Fatmagungor14 bende gökçe cok istedim eşim sena istedi gökçe sena koymayi plânlamıştım bide gökçe deniz uyumlu geldi banna
Fatmagungor14 Burcuckmk gökçe sena daha uyumlu deniz yanına ağır kaçmış sanki yinede siz bilirsiniz :)))
archmom Fatmagungor14 evet son harf ve ilk harf aynı gökçe uzun oldugı için yanına kısa bişi yapmak lazım . Kulagada dilede hoş geliyor . Bir değerlendir canım 🥰🙏🏻 Sağlıkla al kucagına insallah 🙏🏻
Fatmagungor14 hilal-a sanki yanına daha kısa söylemesi kolay bişey mi olsa aybüke söylemesi zor geldi🙈🙈☺️☺️
hilal-a Fatmagungor14 ay canım tanıdığım birinde vardı gökçe deyince hemen aklıma o geldi ondan 🤭 gökçe aslında tek başına da çok güzel 😍
Nazli_01 Fatmagungor14 bızde tek ısım gokce koyacagız ynına hıcbırsey yakıstıramıyorum kı ben. Helede Mustafa yıldızdoganın börteçine şarkısını duyduktan sonra 🧡
Sweetlife Fatmagungor14 esin gökçe olabilir. Esin ilham veren demek, gökçe güzel hoş kadın, melek demek. İkisi anlam bütünlüğü oluyor ilham veren melek :)