Biraz uzun olcak ama ince ayrıntısına değinmek istiyorum Dogurdumm sonunda diyebilirim şuan oğlum yanımda uyuyor . hamileyken bu platformdan ayrılmayan ben oğluşum doğdu doğalı telefonu elime alamadim.🙈 Hızlı bir şekilde anlatıyım doğumu 2 cm acilma ile acile gittim yatış verelim dediler ben istemedim evde sancı çekecem diye evde tüm gün yürüdüm hareket ettim ev temizledim squat hurma 14 katlı binada oturuyorum merdivenleri inip çıktım 🙈 o kadar yorgunluğa uyuyup kalmışım tüm gece sabah eşime kahvaltı hazırladım ise yolladım zorla ben bugün doğurmam diye o günde doktor kontrolü vardı babamla annem götürecekti hastaneye gittik tabi hastane çantası arabada hazır bekliyordu muayenede doktor 4 cm acilma var kanaman başlams yatış verelim dedi yatış işlemeleri yaptırdım annemelrede eşime haber vermeyin endiselenr işten izinn alamaz biraz dhaa durun oyle haber verin ben ararım gerekirse dedim sonra bı baktım benim tüm eşyaları aldılar telde dahil ameliyat önlüğü giydrdiler tüm eşyalarını annene teslim et bugün doğumun olcak dediler annemle görüştüm dedim Talha kuşum geliyor babasına haber verin 😂 bu arada saat 3 snacilar hafif acilmam 5 cm suyunu patlatcaz dediler sonra suni sancı vercez dediler onada tamm dedim sancılar siddetlendikce ben çok zorlandım ıkınma konusunda o kadar kötüydüm ki hiç video izlememiştim nasılsa yaparım diye şuan keşke önce evde deneseymisim diyorum sancılar siddetlendikce beni heycan bastı dışarda da bı güzel kar yagiyor nasıl dua ediyorum Allahım oğlum bereketi ile geliyor çok şükür dayanma gücü ver diye bulantım çok oldu 2 defa kusmustum doktor geldi normal mi sezeryanmi istiyorsun diye sasrmistim oyle sormasina bende normal dayanırım dedim çünkü başından beri normal istiyordum tam o zaman deid doktor ben gidiyorum ebeler ilgilenecek seninle dedi ebeler arada gelip açılmaya baktılar açılma 7 cm olmuştu sonra 8 9 derken yerimde duramiyordum ikinamiyordum da beni dogurtturan ebe hastanenin en tecrübeli ebesiymis kızıp azarlayip duruyor doğru ikinamiom diye ordan farklı bı ebe geldi beni sakinlstrdi Allah razı olsun anlattı bak böyle böyle ikon hadi yaparsın bebeğin kafası goruktu yardımcı ol bize diye sonra bı ikindim doğurdum sonunda dedim oğlum yanıma yatrdilar çok şükür saglikliydi o bana bakıyor ben ona o kadar sakin bı bebekki dikişlerin atıldığını hissetmiyorum ama beni zorlayan kısım burası oldu kanamam durmadı dikişlerimi patlattılar rahmim dikis tutmuyormus 3 kere diktiler olmadı en son bayilcaktim doktor geldi baktı çok şükür oldu ama doğum 2 dk dikislerim 45 dk sürdü bu sürede çok üşüdüm kendime gelemedim ama oğluma baktıkça dua ettim sağlıklı bebeğim diye odaya aldılar odam tek kisilikti çok rahattım çok şükür bende bebeğimde sağlıklı bı şekilde çıktık hastaneden ama şimdi dikislerim enfeksiyon kapmiş yine Sknt yaşıyorum ama ilaç tedavisi ile atlatabilecegim için Sknt yapmıyorum kendime bebeğimi emzirmenin keyfini çıkarmaya çalışıyorum her ne kadar göğüslerim yarada olsa çok seviyorum oglusumla temas kurmayı
KAYSERİ SEHİR HASTANESİ doğum yaptım Doktorum Şeyma Çam hamileligim boyuncca çok ilgilendi Allah razı olsun
Doğum yaptıran doktorum ise Yelda Özkan di oda geç geldi ama sonunda kurtardı beni ebenin elinden ebe kötüydü keşke sonradan gelen ebe benim ebem olsaydı
Hastane odaları çok güzel yemekleri de aynı şekilde odalar temizdi benim şansıma tek kişilik odada kaldım çok rahattım Hastane ile ilgili sormak istediğiniz ne varsa cevaplayabilirim rabbim hepinizin yardımcısı olsun bir avazda dogurmayi nasip etsin inşallah 🙏