cipiti Berraeray1 çatlatma iğnesi olmadan klomen ile ikinci ayimda hamile kaldım 🤲 darısı başınıza inşallah tek seferde 🐣🐣
papatya35 Berraeray1 klomen kullandım 2 yumurtam oluşmuştu kendisi çatladı iğnesiz hamile kaldım şuan 38haftalık olduk rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah 🥰
nergiz__ Berraeray1 ben varım, aşılama yapılacaktı 5 gün ilaç kullandım çatlatma iğnesi yapılacağı gün vazgeçtim hastaneye gitmedim ertesi gün doğal yolla denedik ve tuttu çok şükür 21 haftalık olduk bile 🙂
nergiz__ Berraeray1 yumurta büyüdüğünde kasık ağrısı oluşuyor çatlamak üzere olduğunu öyle anlayabilirsin 36 saat içinde ilişkiye girmek gerekiyor ben sabah ve akşam denedim o saat aralığında 😀
cipiti Nazliasel doktor iğne yapacağız demedi yumurta gelişim kontrolü de yapmadık bana adetinin üçüncü günü kullan haftada iki kere düzenli ilişkiye girin dedi
Berraeray1 nergiz__ eşim jandarma bugün evde yok acaba pazar günü gün içinde 2 defa yapsam bir faydası olur mu😂
Ebrubktsc @Berraeray1 bende bu ay kullandım yumurta çatlayana kadar hafif sancılarım vardı çatladıktan sonrada devam etti ama bugün test yaptım negatif adete 6 gün var😞
Berraeray1 Normal de doktor çatlatma iğnesi verecekti dün kontrole gittiğimde sağ ve solda 2 tane istenilen boyda yumurta var cumartesi çatlayacak dedi ve bugün gündüz ilişki pazar gece pazartesi sabah ilişki dedi lütfen dua edin bu ay olsun 14 aylık hasret bitsin 🤲🏼🙁
Umutduru Berraeray1 ben de kullanmiştim ama maalesef faydasini görmedim aksine adetimi düzensizleştirdi.Bu ay femera ve çatlatma iğnesi kullandik bekliyorum şu anda hayirlisi bakalim
Canan123 Ben doktora da gitmeden kendim alıp kullanmıştım ama sabah akşam değil de günde 1 defa kullanmıştım, ovülasyon testiyle takip ettim 2 gğn yumurtlama gördüm ertesi gün çatladı ama hamile kalamadım
Berraeray1 Canan123 ben normalde o testleri 3 ay kullandım 3 ay da da yumurtlama gördüm ama olmadı bu al klomenle deniyoruz bakalım Allahım nasip eder inşallah olmayan herkese
Berraeray1 nergiz__ eşimin ailesinde üçüz var ikiz olsa da razıyım Allahım inşallah nasip eder çarşamba günü tekrar çağırdı bakalım o gittiğimde ne diyecek bir de kağıda kan tahlili yazdı E2-LH diye ne kanı olduğunu bilmiyorum Allahım adıyla sağlıklı hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin 🤲🏼
Cicekkiz1 Berraeray1 merhaba ben de klomen kullandığım ay hamile kalmıştım. Doktor yumurtaların sağ ve solda gelişmiş iğne kullanırsak ikiz olma ihtimali artar. Bekleyelim kendiliğinden çatlasın dedi☺️ ve tutmuştu. Darısı başına inşallah 🤲🤲🧿
Berraeray1 Cicekkiz1 bana ikiz olma ihtimali demedi ama sağ sol 2 gelişmiş yumurta dedi cumartesi sabah pazar gece pazartesi sabah değerlendir dedi çarşamba günü de çağırdı bakalım ne diyecek bir de E2-LH adında bir kan tahlili istedi senden istedi mi hiç
Cicekkiz1 Berraeray1 evet canım istemişti. Tiroid testi de istedi. Tiroidim vardı ilaç kullandım doğuma kadar