Hcr15 Merhaba arkadaşlar bu kan ilacını kullanan var mı aranızda ? Kaç haftalıkken başladınız ? Şuan ben 12 haftalığım ve doktorum bunu verdi
Hilalnefes Hcr15 15 haftalikti sanirim mutlaka kullan . Dışkı rengin değişebilir siyaha dönebilir bu herkeste olan birşey aklında bulunsun telaş etme
milena11 Hcr15 bana verdi 13. Haftada çok kabızlık yaptı bıraktım şimdi sidefer verdi devlet ödemiyor bakalım inşallah kabızlık yapmaz
Senayyalcin Hcr15 Demir eksikliğimi fark edince verdi ama kapsül olduğu için benimki midemi bulandırdı içemedim bıraktım
Sudeeee Bende kullanıyorum sabahları aç karnına bide akşamları 😔 beni de kabız yapıyor ve afedersiniz simsiyah 😒
Fatmanurrrrrr Hcr15 bana da verdi bu ilacı ben çok zorlandım içmekte midemi çok bulandırdı 1 ay geçmeden doktorum değiştirdi
Omerhatice Hcr15 12de başladım doğuma kadar kullandim oğlumda canim bu bebeğimdede ayni haftada verdi ben diyene kadar devam dedi
Hcr15 Berfininannesi neyse yalnız değilmişim ilaçı kullanan çevremde hamile olan kişilere sordum kullanan yok bide buraya sorim dedim bende 😊