Taze-Anne28 Bir arkadaşım söyledi kamu personeli olduğunuzu söylerseniz doğumda indirim yapılıyor bize oldu dedi. Muayenelerde de söyleyin onda da oluyor dedi . Bilgisi olan varmı arkadaşlar
yagmurksk Taze-Anne28 benim muayenelerde indirim oldu ama doğum paketi anlaşmanın dışında olduğu için herhangi bir indirim yapılmadı
Kediannesi123 Taze-Anne28 Mersin medical park muayeneler de indirim yapıyor ama doğum da yapmıyor. Hastaneye göre değişiyor sanırım
EsmamM18 Taze-Anne28 220 tl olan muayenem 15 tl oldu. 2.200 olan sezeryan doğum fiyatım 1.700 oldu. Ama testlerde indirim yapılmadı.
Taze-Anne28 yagmurksk benim söylediğim hastane can hastanesi bizde başka bir şehirde şubesine gidiyoruz. Eğer canın böyle anlaşması varsa bizim gittiğinizde de vardır diye düşünüyorum randevuya gidince sorucam ama burdan da sormak istedim böyle bir şey gerçekten varmı diye Kediannesi123
Azad_alimm Ben de özel hastaneye gidiyorum canım ama iş yerinin anlaşmalı olduğu bi hastane oluyo benim eşimin iş yerinin anlaşmalı olduğu bi hastane var ben oraya gidince muayene ücretimde indirim yapıyolar
Taze-Anne28 EsmamM18 bunun için özellikle belirtmek mi gerekiyor yoksa tc mizi sisteme girince çıkıyor mu
EsmamM18 Taze-Anne28 ilk hastaneye gittiğimizde danışmaya söyledik. Her gittiğimizde sistem de gözüktü. Sadece 1 defa söylemeniz yeterli.