asliiyorgunn 4+5 haftalık hamileyim ayakta hareket halinde olunca gaz sancısı ile regl sancısı karışık bir ağrı saplanıyor uzanınca geçiyor sizde de var mı böyle şeyler??
Beyzan asliiyorgunn o adet olacakmisim hissi 7-8. Haftalarda bile vardı bende hatta hep acaba kanama mi olacak diye tedirgin oldum ama çok normalmiş şükür zamanla geçti şimdi 21 haftalık olduk darısı size olsun inşallah
asliiyorgunn Beyzan Pregnantttt ay bende çok tedirgin oluyorum sürekli yatmaya geçiyorum hemen pimpirik olduk iyice 🙈
Mrymonek 8+6 yım. Evet ara sıra adet olacak gibi bı sancı hafif kasılma gibi şeyler oluyor uzanıyorum çok yurumemeye çalışıyorum öyle olunca sola yada sağa yatıyorum sırt üstü değil ozaman daha çok hissediyorm çünkü. ve gaz herzaman var geçmek bilmiyor 😁
asliiyorgunn Mrymonek bende de sürekli gaz var valla bi de ilk ya sürekli düşünüyorum bu neden oluyor şu neden oluyor diye 🙄🙄
Cansu-81 Hey gidiiii bi bende öyle sanmisim. Her 2-3saat bakiyorum kanama mi geldi diye Ev isi yapmaya korkuyorum resmen yat yat sarhos gibiyim ama baska bi bilertim yok :/
asliiyorgunn Cansu-81 jinekolojik muayeneye gittiniz mi peki beta değeriniz kaç haftamız hemen hemen aynı da 🥰
Cansu-81 Kizlar bizde cok erken mi daha acaba bendede belirti yok :/ bi an üzülüyorum ve korkuyorum bi anda iyi diyorum haha
Tugcetatli Bebegim0101 Cansu-81 bendede belirti yok sadece yorgunluk hissi yogun ,mide bulantisi sukur yok 5 haftalik suan ama benim riskli malesef kanamalarim var umarim saglikla kucagimiza aliriz evlatlarimizi