[silindi] Burcn_Kuzu_26 ben genelde limonlu su içiyorum ardından 3 yemek kaşığı yogurda 1 çimdik tarçın atıyorum oda kesmezse soğuk suyla saçımı yıkıyorum valla oda olmassa artık kalıyprum öylr 😅
Seyma92- Burcn_Kuzu_26 mentollü kremler var canım direk alına şakaklara sürülen ağrı için, ben çok memnunum enseme kulaklarıma heryerime sürüyorum çok iyi geliyo :)
Emirinannesi34 Burcn_Kuzu_26 valla benim tansiyon sorunum olduğu için parol içiyorum diyor diğer türlüsü bebek için daha tehlikeli
Seda_selim Burcn_Kuzu_26 Ayaklarimi aoguk suya sokuyorum bunuda bana burdan bi arkdas demisti denemistim ve faydasini grdum migrenim de oldugu icin cok zor surec geciyordum bi donem
Seyma92- Esrasrgzl çok iyi anlıyorım bende çok kötü günler geceler yaşadım ama dediğim gibi mentollüleri bir deneyin muhakkak eminim sizi de rahatlatacaktr 🙏🏼
Seyma92- Esrasrgzl evet, tansiyondan oluyormuş. Ani kalktığım zaman yada başımı çok eğdiğimde falan da bir anda basınçla çok ağrıyor. O hareketlere de çok dikkat etmeye çalışın