Gkcgkc Olan hanımlar şekeriniz yükseldiğinde ya da düştüğünde anlıyor musunuz kendinizi rahatsız hissediyor musunuz benim elim ayağım kesiliyor fena oluyorum
Nilaylks Gkcgkc açlık şekerim düşük çıkmıştı bir daha kan vermedim ama düştüğünde elim ayağım titriyor dermanım kalmıyor
Yildiz6710 Gkcgkc dü Gkcgkc düştüğünde benim de elim ayağım boşalıyor ama yükseklikte hissetmiyorum pek
Cnhem Gkcgkc ben diyabwt hastayisim ve şuan ikinci bebeğine hamileyim şekeriniz dustugunuzude herkeste vücut farklı tepkiler verir ama genel olarak düştüğü zaman sersemler gaifif baş dobmeai gibi eliniz ayağınız titrer yükseldiği zamanda susarsiniz yada çok fazla yemek isteği olabilir agzibizda böyle garip bir kuruluk oluşur.
basakhanim Ben hiç anlamıyorum ama parmağımı delip ölçtüğümde sınırın üzerinde maalesef. Zaten belirti vermediği için şeker yükleme yapılmalı diyoruz. Bilmeden pastayı böreği yiyen çok Kişiler oluyor.
Rat basakhanim ben şuanda 26+6. Haftamdayım dediğiniz şeyleride oldukça tüketiyorum heleki Nutella 😞 bu kontrolümde 1 ay sonraki kontrolde şeker yüklemesi yapıalacagını söyledi 4 hafta sonra nasıl anlaşılıyor daha bakılmadan 🙄
basakhanim Gkcgkc geçmiş olsun yürüyüş faydalı oluyor. Diyet yapmaya mecburuz ne yazık ki. Diyetisyene gidince diyet biraz daha ciddi oluyor. Stresten de uzak durmak şart
basakhanim Rat bence bir an önce 50 mg şeker yükleme yaptırın. Normal kan tahliliyle pek anlaşılmaz çünkü. Ya da evde takip yapmak için accu check şeker ölçüm cihazı var. Kullanımı çok kolay. Bunla açken ve yemekten bir saat sonra kolayca parmağınızı delip takip edersiniz. Sınırın üstünde çıkıyorsa diyet yapmalısınız maalesef.
Rat Gizmolata ben Malezya’da yaşıyorum detaylı ultrasonda yapılmadı. Şimdiye kadar kan testide 1 kez yapılmıştı. Her gittiğimde bir yerine bakıyormuş. 40 dklık her yerine belli bir zaman diliminde bakmıyorlar. Bu konudada çok endişeliyim ama buradaki durum malesef böyle😞 Türkiye’deki gibi bir durumda ilerlemiyor umarım ki gerçekten geçte Yapılsa yada bir çok yapılmasa gereken yapılmıyorsa da sağlıkla gelir kızım. Tedirginliklerim var bu yüzden güya iyi bir hastaneye ve doktora gidiyorum. Şeker yüklemeside nerdeyse 30. Haftamda olacak gibi görünüyor. 😞
Bsmlh Cnhem bende ne yapacağımı bilmez durumdayım makinem ile aile hekımıne gittim açken kan aldılar bende aynı anda makıneye kan verdım benım 115 aclık ordan gelen sonuç 96 dediki çok fark var arada şimdi açlık ölçtüm 90 geldi ellerim titredi diyet saatimdi bu 90 ben dahamı düşük sayacağım 😞
Cnhem Bsmlh belki cihazınızda sorun vardır yanlış ölçüyor olması mümkün bu tarz sorunlar olabiliyor cihazınızı değiştirebilirsiniz doktorunuza danışıp
Gizmolata Rat siz o zamana kadar yinede dikkat edin o zaman her yerin prosedürü ayrı oluyor, onlarında bir bildiği vardır, sağlıkla alırız inşallah kucağımıza 🥰
Bsmlh Cnhem sordum canım evet yanlış dedi ama benım erken dogum riskim var yenısını alma çarsamba gel konuşalım dedi makıne fazla ölçtüğü halde dün tokluk 107 geldi ve ben pek diyet yemedım akşam