Zhrumt Bugün cinsiyetimizi öğrendik 12+6 ikili teste doktor %90 kız dedi değişir mi acaba ısrarla sordum doktor yanılmam dedi
istanbulluanne Zhrumt Değişir canim banada 12+3 te kiza benziyor dedi bnde hep kiza hazrladm. Smdi 14 haftaligz bu gün gittim pipisini gördük erkekmiş ☺
Zuhal2205 Zhrumt genelde o haftada yanılma ihtimali çok ama doktorun baya kendinden emin konuşmuş demekki var bi bildiği
Sezen07 Zhrumt değişiyor canım bize de doktor emin değilim erkek olabilir dedi 13 haftada şimdi 2 kere daha bakti ayrıntılı kızımız olacak 16 haftada sen sabret 16 17 de net öğrenirsin bende 16+3 de öğrendim net ☺
Sedayznn Ay daha çok erken ama ben de çok merak ediyorum daha 9+4üz ama ikiliye gittiğimde bende öğrenirmiyim acaba 🙏🏼
SeherMertcanMehmed Bende 20 haftalık hamileyim bir hafta önce detaylı ultrasonda yarım saat baktı doktotum göstermiyor ama %80 kıza benziyor dedi bende değişirmi diye düşünüyorum kısmet artık bidahaki randevuyu bekliyorum 😊
Zey123nep Ben 12 haftalıkta ikili teste kız olduğunu öğrendim sonra 15. Haftada kesin kız dedi 17. Haftadayım erkek yanılmışım dedi dün ben şok hala ismini bile koymuştuk ama haktan hayırlısı kızlar 🙏🏻