Meneksekara Hazal12 yıkamadım ama burada çoğu kadın duru granül sabunla yıkıyor içeriğinde gayet temizmiş
Gizemshn Hazal12 granül sabunlarin cok fazla makineyi tıkadugini okudum. Green clean aldim kullanmadım hala ama kullanan arkadaşlarım cok memnunlar
Sen1meleksin Hazal12 ben duru granül matikle yıkadım öneririm hem doğal hem mis gibi kokusu var harika
Busrakerem Ben bingonun oksiyen serisinden olan anti alerjik deterjanini dusunuyorum dogumuma kadar daha cok var bakalim tam net neye karar vericem🤷♀️
N_A_Z_L_I_M Busrakerem Eşim de bu deterjanı almış ama daha yıkamadım bebek için demiştim bingonun oxyjen hipoalerjenik olandan 2 tane almış inşallah iyidir.
Bsmlh BiricikGamze banada hemşire sıvılarında karışım var sakın alma dedı😳 kafam karıştı bende duru aldım yoksa dalin bende istiyordum
didemblr Hazal12 duru granül kullanıyorum canım mis gbi kokuyor yumuşacık yapıyor hem de yumuşatıcıya gerek kalmadan. İçeriği de doğal olduğu için içim çok rahat kullanrken
mlkkk Hazal12 sabunlarda kimyasal ama nedense kimyasal değil muamelesi görüyor 😂 ve 30 40derece de ne denli çözülür bilmiyorum ben uni baby deterjanla yıkamayı düşünüyorum
Sevdelibol Valla canım normal deterjan kullandım omo klasik filan. Önceden böyke şeylermi vardı ya nebilim satış amaclı gelşyor bana böyle şeyler
Sseedd10 Annem hacı şakir sabununu rendeleyip onu kullanalim dedi o bizde eskiden hep öyle yaparmis hem ekonomik hem bebegin cildine zararli olmaz dedi ama kararsizimda 🤣 duru granül veya dalin sivi deterjanda aklım 🤣
Sevdelibol Fundogan 27. Haftamdayım herşeyini yıkadım katladım ğtüledim kendinizi iyi hissediyorken yapın bence cevrem daha erken daha erken diye dalga geçti hep ama ne olcagımız bellimi samki
Sseedd10 Gizliyiiiz Büyük marketlerde gördüm Şoktada ama bimde a101de görmedim sanirim yanlis bilgilendirmeyim 🤗
Bsmlh Gizliyiiiz lavantalısını çok aradım Migros’ta var tek düz olan sok hakmar var ben soktan aldım A101 bakmak aklıma gelmedi tabi☺️