DenizSayer Hyrynur zaten iki seçenek var sallamasyon kimine doğru kimine yanlış arkadaşa erkekti kızı oluyor diğerinede kız demiş oğlu oluyor çinlilerin takvimide pek tutmuyor yani bana kız dedi ama doktor erkek tahmin etti beklemedeyim bakalım netleşsin
annebali12 Hyrynur bende baktım kızımda 18 yaşındaydım hamile kaldığımda ama yaşa bir eklemek gerekiyormuş 19 a bakınca kız o tutmuş oluyor. Şuan 24 yaşındayım 23 yaşında hamile kaldım 24 e baktım erkek. 23 24 25 Bile erkek. Ama doktor kıza benziyor dedi 🤷♀️
Uzumlukek Çin takvimi yüzük testi Rus takvimi hepsi erkek çıkıyordu ama kız bebek bekliyoruz 18. Haftada öğrendim
Hyrynur gel_artik_bebegim bende 28 yaşındayım kasımda son adet gnüm erkek dio emin değilim bi kıZım var sabırsızla bekliorm kızımda sgru çıkmıştı
gel_artik_bebegim Hyrynur hadi inşallah😊 ben de kasımda hamile kalmıştım ama kimyasal düşük oldu o da erkek çıkıyordu takvime göre
Defnenaz2766 Bende Çin takvimine göre erkek gösteriyor henüz cinsiyet öğrenmedim ögrenınce yazıcam inşallah
Sumc Çin takvimi yazıp görsellerde çıkana bakmayın arkadaşlar. Çin takviminde yaşımıza 1 veya 2 yaş eklememiz gerekiyor. O şekilde olunca benim doğru çıkıyor 😊
Rbkny Hyrynur vallaha kız gösterdi ama tesadüf bence bu Çin takvimi doktorumda %90 kız dedi ama bakalım 2 hafta sonra net belli edicek
BegumIscanTunc Hyrynur çin takvimi erkek gösteriyor 18 haftada cinsiyetimizi anca öğrendik doktorum kız dedi çin takvimi tutmadı