Minay Kızlar gaz sancısı olmaması için bebekler de doğduğunda bi çay kaşığı kadar minicik madensuyu veriyorlar duyunca çok şaşırdım böylece bebeğin gaz sorunu olmuyormuş ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Nurtrky Minay daha önce öyle bir post vardı çok saçma geliyor bana maden suyunda asitli gibi sayılır bebeğin daha damağı ne yani zararlı olur diye düşünyrm
Kahramankentli Minay daha önce de post açılmıştı bu konuda baya yapan memnun kalan vardı bende doğar doğmaz 1 kaşıkdan az vermeyi düşünüyorum
guneysmom Minay duymadım asla da öyle bişey yapmam annemler normal su ver diyolardı onu bile vermedim yani sütümüz herşeye yetiyor
Nurunannesiii12 aylininannesi61 boyle.seyler kendini kandırmak olur.kendisi içsin maden suyunu anne sutune geçer ordan alir bebek.
Minay Kahramankentli araştırdım bende evet yapanlar gerçekten gaz yapmıyor diyor ama korkunç birşey hadi birşey olursa asit yüzünden
Oaxell Kahramankentli evet yapan ve memnun kalan çok insan var sanırım bir gece önce den kapağını açmak lazımmış yani asidi kaçmış veriyorlarmış bende 1 çay kaşığı vermeyi düşünüyorum bakalım nasıl olucak
asiltosumm35 Minay maden suyu mu 🤯 saka heralde hic duymadim su anda da cok sasirdim okuyunca kesinlikle yapma canim bitkisel gaz damlalari var gazi olunca onlari kullancaksin zaten
Kahramankentli Minay canım direk şişenin ağzını açtığım gibi asitiyle vermicem azıcık bekler öyle veririm hemde 1 çay kaşığından da az vereceksin bi sıkıntı olmaz sanmıyorum
Nurunannesiii12 Minay onun düşmemesi için sürekli emzirmek gerekiyor .emzirince 2 saate bir sarılık olmuyor.uyusun emzirme diyen i dinleme.sonucu kötü olur.
guneysmom Minay bana da dediler vermedim valla sütün herşeye yeter mama verince sanırım cok az su veriliyor
Nurunannesiii12 Oaxell nasıl.memnun kalıyor anlatabilir.misiniz.bazi şeyleri.hic duymadigim.burds okuyunca şaşırıyorum.doktor öneriyor mu peki.yada görmüyor mu sonuçta doğar doğmaz.taburcu etmiyorlar ?
Oaxell Nurunannesiii12 geçen gün burda okudum bi post açmışlar yine sormuşlar altında yapan ve memnun kalan vardı yazmşlar hep ama ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum inanmamda böyle şeylere ama bilmiyorum canım. Annemde hastanede su vermişti bi çay kaşığı doktorlar görmeden muhtemelen ikinci bebeğimdede yaparız aynısı 😊😊
DeryaSzrnzl Bu tarz şeylere hiç gerek yok bence belki gazlı bir bebek olmayacak bilmeden küçük bir bebeğe doktor tarafından önerilmeyen şeyler yapılmamalı anne sütü her şeye deva zaten 🥰