tugbakadir Merhaba arkadaşlar, Trabzon Medical park sezeryan doğum ücreti nedir bilen var mı? 27 haftalık hamileyim sezeryanı orda olmayı düşünüyorum fakat fiyatları hakkında bir bilgim yok.
tugbakadir Bgm_61 ciddi misin, takip vs olmayacak ama sadece doğum ve öncesinde belki bir kere muayene olurum sadece sezeryan fiyatı mı o 😳
Busrahalil44 tugbakadir canım takip felan olmayacak diyorsunda muayene için ilk gitmen de senden kan tahlili istiyor doktor hastanede 1 kere ver diye zaten muayene ücretleri yüksek ve doğuma yakın muayeneleri sıklaşıyor hiç planlandığı gibi olmuyor 4 gider diyorsun 5 gidiyor
samsunlu55 turuncu_ karadeniz medicalpark dan mı fiyat aldiniz ne kadar dediler size fiyatlar için sezeryan da genel ve epuduralli olarak ayrı ucret veriliyormuş
turuncu_ Bgm_61 yoksa dediğiniz fiyat çok yüksek😂şok olur bana bende orda doğum yapacam .yıldızlı medikalin hastasıyım bnde
Bgm_61 turuncu_ Ya bende aslında orda düşünüyodum ilk ama fiyatlar abartışı diye vazgeçtim arkadaşım gidiyodu oda oranın eski çalışanı 6500 demişler oda bıraktı orayı şimdi imperiale geliyor.
samsunlu55 Anneler95 benimde arkadaşıma 6 bin küsür fiyat verildi karadeniz medicalpark da.siz toplam olarak ne ödediniz bir de genel anestezi ile mi doğum yapıldı?
Anneler95 Anneler95 ayrıca sezaryen Doğum genel anestezi spinal anestezi epidural anestezi ilavesine göre ücret farkı oluyor
Anneler95 samsunlu55 yıldızlı medical parkta Doğum yaptım bazı kontrollerimi Karadeniz medicalde yaptırmştım oranın muayene ücreti daha uygundu yıldızlı ya göre toplamda muayenelerle ne kadar verdim bilmiyorum
samsunlu55 Anneler95 anladim teşekkür ederim. bende karadeniz de hasan hocaya gidiyorum doğum ücretini kendim bizzat sormadım ama dedikleri gibi 6 binlerde olmaz insallah çok pahalı.