Mlk8 Hamidekskr ilk gebelik olduğu için normal endişelenmeyin yakında başlarsınız inşallah hissetmeye
ratatosk Hamidekskr ilk gebelikte 20 den önce hissetmemek normalmiş 20+1 ikiz ben yeni yeni 3 5 gündür bişiler hissediyorum. İçiniz rahat olsun 🤗
Denizin Hamidekskr canım bende 17 hafta sıfır günlüğüm bendede hala bişey yok merakla heycanla o günü bekliyorum
ratatosk Hamidekskr evet çok zor oluyor başta bağırsak mı bebekler mi kararsız kaldım ilk günler ama şimdi daha kuvvetli Bi yerden sonra ayrıştırıyorsunuz 😁
Seliiinn İlk gebeliğim 17+4 te hissettim suan 19+2yim artık daha net hissediyorum baya baya kıpırdanıyor ama kişiden kişiye değişiyor işte , benimki biraz hareketli😂
Serendipity Hamidekskr ilk 22.haftada hissetmistim o da sdce gece yatinca iki pit seklinde gun icinde 28.haftaya kadar hic hissetmiyordum cok normal endise etmeyin siz de 🤗
Dilek0809 Hamidekskr doktorum 20lerde anca hissedersin demişti ben aşırı zayıf hamile kaldım çok az hissediyorum ama 24e kadar bile normal deniliyor
Dilek0809 Hamidekskr ben de 47 kiloyla öğrendim şimdilerde 48-49 arası çıkıyorum pek kilo almadım henüz belki de onunla alakalı mı bilemiyorum kii