Biryigitannesi Kızlar magnet yaptırmak istiyorum şu açacaklı olanlar var ya onlardan en azından insanların işini görür diye düşünerek yaptırıp memnun olduğunuz sayfalar ya da bir yer var mı acaba
Lady-pnkk Biryigitannesi bende balon acacak yaptirdim boyutu cok buyuk bekledigimden daha güzel geldi cok begendim yarendavetiye sayfasindan yaptirdim
asiltosumm35 Biryigitannesi bende acacak magnet yaptirdim canim harika oldu bi sayfa var instagramda internet sitesinden siparis veriyorsun 3 gune geliyor
Ayse10 Biryigitannesi ben dikdörtgen şekilde yaptırdım gayet de memnun kaldım 1,95 tanesi 3m lazer diye instagramdan bi sayfaya 3 gün içinde de elimde oldu ayrıca tek tek hepsine poşet gönderdiler yanında.
UmayAsya Bende çarşamba sipariş verdim perşembe elimdeydi ayni gün kargoladılar beklediğimden büyük ve güzel geldi magnet_acacak bu sayfada yaptırdım
asiltosumm35 Biryigitannesi sercheshop canim instagramdan gir sonra sayfasi cikiuor zaten poşetli 3 tlye yaptirdim harika oldu
Ayse10 Biryigitannesi foto yüklemeyi bilmiyorum bi deneyeyim isterseniz İnstagram sayfasından da bakabilirsiniz oradaki fotoğraflardan hiç farkı yok.
Biryigitannesi UmayAsya çok güxel çok beğendim canım ☺️ Uğraştırdım kusura bakma 🙏 bnde bakıp sipariş vereyim
CitLemBik Bende instagramdan dokmecikolata diye bie sayfa da yaptırdım kese içerisinde pelit marka cikolataai ve magnet açacağı (hem soda hem pet şişe açacağı) tanesi 4 tl den yaptırdım