SibelAyse01 Haftamda doktora gittim ana doktor cinsiyet söylemedi ama 11.haftada bile cinsiyet öğrenenler oluyormus keseye göre sizce kız mı erkek mi ilk gebeliğim ve doktor cinsiyeti 16.haftada söyleyeceğim dedi 😔
Chucky SibelAyse01 keseyle sağla solla alakası yok ya herkese göre değişiyor bu 12 haftalık resmiyse @ecembugra53 @Sermec27 @Gulsen4224 tahminlerinde genelde yanılmıyorlar
Sumc SibelAyse01 kese doktorun fotoğrafı çekme anına göre değişiyor. Benim hem fasulye gibi hemde yuvarlak çıktığı gün var. Bebek içinde yokken keseye göre bakılıyor ayrıca şu an bebeğinin duruşundan kese şekli her dk değişiyor zaten.
SibelAyse01 Hafise ya kimisi kese yuvarlaksa veya sağda solda oluşuna göre diyor ama işte merakla bekliyoruz😊
SibelAyse01 Sermec27 tabi önce sağlıklı olmasını diliyorum ama bi minnoş kız olsa Nası güzel olur bakalım artık hayırlısı insallah Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin insallah 🤗🙏🏻
SibelAyse01 Sumc bana da bi arkadaş dedi işte herkes bi yorum yapıyor bu dönemde bende acaba dedim bide ilk gebelik olunca 🤷♀️
SibelAyse01 Hafise valla ne bulsam bakıyorum meraktan 🤭🤭tabi önce sağlık Allah evladınızı size bağışlasın 😊
Gulsen4224 SibelAyse01 canım keseye göre tahminde yanılma payı yüksek kafa kemik yapısı nub duruşu kız geldi 🌸🤰🏻