Defnem07 Aslina ya çok geçmiş olsun kaç aylıkken. İnsallah bu bebeğinizi sağ Salim kucağınıza alın zor bir durum ama olumsuZ düşünmeyin bol bol dua edin 🙏
Aslina Defnem07 çok küçüktü daha 8 haftalıktı kalbi durdu. Pıhtılaşma sorunu varmış bende . Hayırlısı ile kalbini bi duysam biraz olsun rahatlayacağım ama daha çok küçük zaman geçmiyor
Denizzz5900 Melike o zaman benimde karından görünür ya ay heyecanlandım daha Cuma’ya çok var inşallah kalp atışlarınıda duyarım🥰🥰
fethiyeli48-48 Defnem07 benimde ya geçmedi valla günler bide ilk gebeliğimi kaybettim ben iyice pimpiriklendim
Dilara0 Defnem07 Ben 5+5 teyim geçen hafta gördüm keseyi fotoğrafını verdi doktor sürekli bakıp bakıp seviniyorum muhteşem bı duygu keseyi görünce çok heyecanlandım elim ayağım titremeye başladı. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın 🙏
Defnem07 Dilara0 ya amin Allahım isteyen herkese nasip eylesin benim ikinci ilki kadar heyecanlıyım sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🙏
Ahuwys Dilara0 hayırlı olsun. ben de ilk adet gününe göre 5+3de gittim doktora gördük keseyi şükür ve doktorum 4+4 günlük dedi kese boyutuna göre. Bu perşembe kalp atışını duymaya gideceğiz ben de boş gebelikse diye çok korkuyorum sevinemiyorum. Şu an ilk adet gününe göre 6+4 üz.
Vijdanvildan Merhaba kizlar , bende dun keseyi gordum 4+6 haftalik , doktor haftaya gel kalp atişlarini duyalim dedi çok heycanliyim zaman geçmek bilmiyo ❤❤
Defnem07 Vijdanvildan ya çok Şükür siz görmüşsünüz insallah bende görürüm masallah size merhaba bu arada ☺️
Zhraaltun Defnem07 4+3 olduk henuz kese icin cuma gtcem insallh kafamda deli sorular tedrginim insallh sag salim gorruz kalp atisinida duyup kucagimiza aliriz🤗
bademsekeri42 Zhraaltun Hiç tedirgin olmaz canım kendini sıkıntya sokma herkesin bünyesi farklı ben 4+5 te gördüm keseyi ama başkası mesela 7-8 haftaya kadar bekletiyolar görmek için
oykm-2019 ylzsa bende 5+2 yim dün gittiğimizde küçücük keseyim gördük ama ici boş mu suan belli olmaz dimi cok heyecanliym bende
Burcuburcuylz Bende 4+5 im kızlar kese için gitmedim cuma gitmeyi düşünüyorum erken mi çok kararsız kaldım ilk gebeliğim baya tecrübesizim
bademsekeri42 Burcuburcuylz Benim tam 4+5 te göründü canım hatta doktor çok erken belki karından görmez dedi vajinaldan bakarız dedi ama hemen gösterdi kendini miniğim 😍 7+3 te de kalp atışını dinledik
Defnem07 Burcuburcuylz 5 haftalıkkken genelde görünüyor ama belli olmuyor sabırlı isen bir hafta daha bekle serim
Defnem07 Aslina o sorunu öğrenmeniz iyi oldu korkmayın igne ve ilac ile sağlıkla doğuyor bebisler yakınım da vardı ikinci doğacak şimdi masallah diyeyim sıkıntısız 🥰🙏
LalaLuna Ben de 5+3 de sadece keseyi görebildim, devlet hastahanesinde eş alındığına daha önce tanık olmadım çoğu hastahane çok katı o konuda ben özelde muayene oldum eşim de girdi