merymm44 Ballimiz aynen bende sadece evde test yaptım iki koyu cizgi haftayada daha gideceğim hastahaneye Ballimiz bende 21yasındayım ikinci çocuğumu bekliyorum rabbim sagsaglım kucağımıza almayı nasıp etsin
Mimerayk Vijdanvildan tebrik ederim tekrar inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde hamileliklerimize devam edip doğumlarımızı yapabiliriz 🙏🏻
Mimerayk Defnem07 çok sevindim, darısı başımıza inşallah 🙏🏻 Ben de ısrarla bekliyorum, hesaba göre pazartesi günü hcg yeterince yükselmiş olur heralde o zaman gideceğim 🤭
Fatmasuyenal Defnem07 bnm 4 haftalık tı gittiğimde doktor keseyi gördü alttan baktı ama sonrada 10 gün sonra gel ki bebek ve kalp atsınıda görelim ddi bnde bekliyorum ama bel agrım cok oluo sizdede varmı
Defnem07 Fatmasuyenal ilk zamanlar inanılmaz bel ağrısı yaşadım şimdi hafif hafif var insallah sağ Salim geçer hamileliğimiz
Fatmasuyenal Ahuwys ayy bnde aynı durumdayım ilk gebeliğim ve 4 haftalıktı tam gttiğimde keseyi gördü 10 gün sonra gel kalp atısını ve bebegide görelim dd sabrsızlıkla beklıorm korkuyorum da sevinemedm de daha bebegi görene kadar tutuyorm kndmi
Ebrusnhzl Bizde 6+4 haftalığız cuma gidecem doktora ilk defa çok heycanlıyım inşallah kalp atışlarını duyabiliriz🙏🏻
Seda344 Defnem07 ben 4+3 üm. Kese görünmedi. Pazartesi gel dedi. Belki görürüz dedi doktorum. 5 haftadan önce görünmüyor dedi
Defnem07 Seda344 döllenmeyle alakalı bir durum ama genelde 5 haftada görünüyor benim yumurtlamam 9 şubattı çatlamam da 10 Şubat üzerinden yaklaşık 3 haftadan fazla zaman geçti