Adonis01 didemblr Hastaneye götürmek benim aklıma gelmedi ama hastanede o hengamede unutabilirim canım 😁 internetten 2 tane sipariş verdim , olur da seninle aynı durumu yaşarsam elimde bir tane daha kalmış olur en azından 😁
Sibelylnaz babyceylan valla en son doktor 2700 falan demişti cuma gitdim 350 olmuş bizde şok olduk 😁😂 son 17 bakalım
Nasippp Adonis01 benim de 32 de 1.800 küsürdü yarın 34+4 olucam inş almıştır kilo dr haftasıyla uyumlu demişti ama sizin bebiş önden mi gidiyordu
Zynp63 Adonis01 geçen çarşamba 37. Hafta Dı 3170 gram salı günü sezeryan günü alacağım Allah nasip ederse ağrılarım var özellikle yürürken vajşnama vuruyor ama az kaldı şükür
E3466 Adonis01 bizde 36+1 günlük olduk bel agrısı çok yaşıyorum yürümekte zorluk çekiyorum birde nefes darlıgım var
Adonis01 E3466 Ben yürümeyince daha çok ağrım oluyor , yürüyünce de bol bol dinlenerek yürüyorum canım
Fadik03 Burcinesgiyayla bende jiletle alıyorum alabilşyormuyum onuda bilmiyorum nereye denk gelirse çünki göremiyorum 😆
Mom81 Adonis01 bitki çayları hamilelikte zararlıymış acaba bunu içince bişey olurmu bide kaçıncı haftada içeceksiniz