Sule00 Alpbusy benim öyle oldu 12. Haftda devlet hast. Kız dedi 14. Haftada özel erkek dedi pazartesi devlete bidaha gideceğim erkek derse artık kesinleşir heralde😊
Portakalgeliyor Alpbusy 12 haftada kız dedi %65 dün gittim sırtını dönmüş göstermedi benimki haftaya gidicem ama başka doktora giderim öyle birşey derse çünkü erkek bebek daha erken belli oluyormuş kız göstermiyormuş 😜🕊
Gsklc Alpbusy bende 12+3 um tam 12+0 ken ikili test için hastaneye gittim erkeğe benziyor dedi doktorum ama kesin belli olmasi 15 16 haftalarda oluyormuş şuan kesin değil dedi. Kuzenimede 13 haftada erkek dediler 16 da kiz dediler kiz oldu.
Alpbusy Sule00 ayy banada yazar mısın ya merak edıyorum kız hıssedıyordum hep tabıkı öncelik saglıklı olması bır oğlum var gönlüm kızdan yana ondan mı böyleyim bilmiyorum
Sule00 Alpbusy aynı durum bende de var bi oğlum var hep kız hissettim belirtilerimde hep kız yönündeydi ama nasipte ne varsa o oluyor haber veririm tabiki😊
Alpbusy Sule00 hadi ya sende kız ıstıyordun benımkıde kesin erkek o zaman nasipte kız anası olmak yokmuş hayırlı evlatlar olurlar ınsallah 🙏