Ates21 irorkay evet bende 18 haftayim bendede oluyor kasık ağrısı yorulduğum zaman bı iş yaptığım zaman oluyor
Glcnatl irorkay normal hayatınızda adet oldugunuz zamanda kasık agrısı cekiyormuydunuz? Ben sanki biraz onu yasayanlara yoruyorum bu agrıları bende yok şükür
Buketcenk irorkay 13. Haftaya yakınım iş yaptığımda oluyo hemen dinlen geçiyo inşallah ama çok zorlamayın bu sefer sırt ağrısına dönüyo rahatsız edici
irorkay Ates21 çok teşekkür ederim doktoruma sordum ama yine de içim rahat etmemişti. Böyle aynı haftalarda yaşayan biri olunca daha içim rahatlıyor.
Ates21 irorkay bende 16 haftadada oluyor du bnede sordum doktora normal dedi şiddetli değilse korkma demişti olabiliyor ağrılar hala iş yapsam biraz yürüsem hemen oluyor 🙂
irorkay Glcnatl ilk günü çekiyordum evet. Ben özellikle yorulduğumda oluyor onu farkettim. Gaz sancısı da karışıyor bazen araya iyice kötü oluyor 🤦🏼♀️
Denizin irorkay kankim bende arada nadir oluyor , bence doktorum magvital magnezyum hapı çok ıyı gelıyor bana , sadece cok yoruldugumda ayakta durdugumda ayaklarım bacaklarım şişiyo
irorkay Denizin bende özelikle yorulduğumda hemen bele ve kasığa vuruyor. Doktorum magnezyum kalsiyum takviyesine başlayacak sanırım kuzum ileriki ayda. Dün çok yoruldum bugğn hala geçmedi ağrım
dimple94 irorkay benim de 12. haftadan beri kasık ve vajinada batma tarzı ağrılar oluyor. Şuan 15. Haftadayız tekrar başladı 😔 doktor normal olduğunu ağır kaldırmamam gerektiğini söyledi ama insan yine de korkuyor.