Melikehatice Arkadaşlar suanda 7+2 normalde ama dun tekrar doktora gittim kese hala boş kalp atisi yok 1haftada geriymis normalden böyle durumla karşılasan varmi acil yazabilrmisinz 1hafta daha bekliycez eger olusmazsa kürtaj olucam 🤲😔
Bebegim0101 Melikehatice ben 8 haftaya kadar bekledim cnm malesef bebek olusmadı,insallah sen yasamazsın🤲🤲 ama benim kanamam oldu
Hsbsk Melikehatice planli bir gebelik miydi. Yani sadece yumurtlama döneminde mi iliski yasadiniz. Kesenin boyutu da önemli bide gec döllenme de olabilir.
Kardln1 Melikehatice Melikehatice malesef benimde öyle bi kaybım oldu 7.haftada bebek görünmedi bir hafta sonraya gün verdiler karnımdan değil ama vajina ultrasonla yolk kesesi gördüler. Tekrar bir hafta bekledik sonra bebek oluştu fakat bu kezde kalp atışı alamadılar. Zaten 8 haftalık olduğunda bile bebek 6 hafta olarak ölçüyolardı ultrasonda. 10 haftalık olmaya yakın hala durum değişmeyince sonunda kürtaj olmak zorunda kaldım 😔
Bebegim0101 Melikehatice yani 20 25 mm kadar yolu var cnm,18 mm de aslında yolk sac olmasi gerek diye biliyorum ama yanlis yonlendirmek ve korkutmak istemem cnm sonucta dr.degiliz,vajinal baktilarmi buarada
Kardln1 Melikehatice Melikehatice ben genel anestezi istemedim. Çünkü ayılamama riski var. Lokal anestezi ile kürtaj oldum. İşlem yaklaşık 10 dk sürdü ama herşeyi hissediyorsun yapılan işlemleri. Dayanıklı olabilirsen, az biraz dişini sıkıp sabredersen sonrasında çok ağrın olmaz. Benim kürtaj sonrasında adet ağrısı gibi sancım oldu yarım saat kadar sürdü sonrasında geçti.
[silindi] Melikehatice merhaba 5+3 hamileyim ultrasonla karından kese gördüler.1.39 cm yazıyor kese boyutu sanırım.bizde 2 hafta bekliyoruz kalp atışı dinlemek için.siz böyle deyince korktum şuan boş mu olur ki🥺
hndhnd Melikehatice sakınnn olma banada acil kürtaj boş gebelik dediler sonra 1 hafta geçti alttan vajinadan baktılar gözüktü bazı kadınlarda vücut yapısından dolayı ultrasonda gözükmüyor
Melikehatice @Kardln1 peki hemen çıkıyormusun hastaneden kalma falan olmuyor değil mi ameliyathane de falan mi oluyo bide kafam karman çorman oldu hic iyi değilim 😔
Kardln1 Melikehatice ameliyathane değil işlem odası gibi bi yer oluyor. Jinekoloji masasında oluyorsun. Yani bu doğum masası gibi. Bir gece kalman gerekiyor kanamayı kontrol ediyorlar ve sonrasında tekrar ultrasonla bakıyorlar bi parça kalmış mı sıkıntı var mı diye eğer herşry normalde taburcu ediyolar