nslhhsn9221 11+4 haftalık hamileyim ve bir kaç gündür hareket ettikçe sol kalçam sanki yerinden çıkacak gibi ağrıyor. Hamilelik anlamlandıramiyorum ama başka neden olur onu da bilmiyorum. Hiç bir ters hareket filan yapmadım çünkü böyle bi durum yaşayan var mı
Neslihan1903 nslhhsn9221 kemik ağrıların çoğu genellikle alakalı benim o hafta kuyruk sokumum ağrıyordu magnezyum başladı doktorum sizde danışın
mercimeginanne nslhhsn9221 siyatik ağrısı gebelikte çok sık yaşanan ağrı. Kalçanda başlayıp yürüdüğünde o bacağın üzerine basmamı engelliycek derecede ağrı yapıyor 🙄 bnimde o haftalarda başladı 13. haftamda klozete bile oturamıyordum tek seans fizik tedaviyle kurtuldum şükür
Nefeshangul nslhhsn9221 benmde çok oluyodu valla geçti smdi çok yorulma yada ayakta durma çok bide üşütme onlrdn oluyoms
nslhhsn9221 mercimeginanne Aynen sol bacağıma da vuruyo yürürken surutuyorum inşaallah geçer o kadar sürmez 😔
mercimeginanne nslhhsn9221 inş cnm çok zor bir durum 🙄 doktoruna danış seni fizik tedaviye yönlendirmesini iste
nslhhsn9221 mercimeginanne o kadar güzel zahmetler ki inşaallah cenneti hak edenlerden oluruz. Korkulacak bi şey olmasın da gerisine raziyim
Mlkkrsln nslhhsn9221 benim de o haftalarda oluyordu bıçak saplanır gibi yürürken, boşta kalınca falan. Fizyoterapist bir arkadaşım bir kaç hareket gösterdi youtubeda siyatik ağrısı için yazarsanız çıkıyor. Yatarken dizi karna doğru çekme gibi. Bir hafta düzenli yaparsan geçiyor.
Mhr13 nslhhsn9221 benimde çok oluyordu kuzum sol kalçamdan bacağıma doğru olduğum yerde kalıyorum kesinlikle bir adım attırmıyordu 26+3 oldum 2-3 haftadır biraz rahatladım şimdide oluyor ama o da çok uzun yürüdüysem yada çok ev işi yaptıysam ama eskisi gibi şiddetli drğil çok şükür
nslhhsn9221 Mhr13 Allah başka sıkıntı vermesin inşallah napalim elbet geçer demekki endişelenmistjm ama tek değilmişim normalmiş icim rahatladı
Mhr13 nslhhsn9221 benim tanıdığım her gebede var canım. Ama herkesin vücudu yapısı bir değil sen burdakilerde de varmış deyip rahatlama doktoruna yine de bir danış için öyle rahat etsin ❤
Bsra_blc nslhhsn9221 26 haftalığım hala cekiyorum bende benim ki sağ tarafta oluyor ve kitleniyor bazen hareket de edemiyorum