Buketcenk Pazartesi günü gidicem ama uzun uzun bakarlar mı ya da yaparlar mı nasıl olacak bilmiyorum devlette yaptıran var mı istanbulda sancaktepeye gidicem devlet. Ve 12+3 de gitmiş olucam sorun yaparlar mı 12 geçti falan diye
basakaltin Buketcenk haftanın son gününe kadar bakıyorlar hatta 13.hafta başında bile baktıklarını gördüm duydum rahat olun her yerine bakmak zorundalar zaten
Senayyalcin Buketcenk Çok güzeldi benimki doktorum ultrason da baya inceledi sonra kan alındı zaten :)
Malidlgz Buketcenk bende 12+6 da yaptırdım canım bir sorun olmaz devlette yaptırdım on güne sonuçlar çıktı
Senayyalcin Ipek95 Yapmıyorlar diye biliyorum İstanbul’da sadece Ümraniye eğitim araştırma, Zeynep kamil , Süleyman Yalçın şehir hastanesinde bir de yanındaki Göztepe eğitim araştırma da yapılıyor
FasulyeveAnnesi3 Senayyalcin evet kızlar bende diğer hamileliklerimde 1ini Zeynep Kamil de 2. Çocuğumda Göztepe eğitim raştırmda yaptırdım gayet güvenilir ama Göztepe eğitim araştırma şuanda Süleyman yalçın şehir hastanesi olarak değişti o eski hastane kovid hastanesi oldu randevu alırken Süleyman yalçın şehir hastanesi diye alın
Buketcenk Senayyalcin evet sağolun öyleymiş bilgim dışındaydı randevumu değiştirmek için aradım ama 15 marta veriyor en erken bu da haftamı geçiyor zaten yaptırmak ve yaptırmamak arasında gidiyordum kararsızım iyice peki 2 li test yaptırmadan 3 lü tarama yaptırılır mı
Senayyalcin Buketcenk İkili testin amacı farklı üçlü testin amacı farklı ama yaparlar mı bilemem benim ikili testim temiz çıktı daha üçlü dörtlü istemedi :)
bebeklerim2 Buketcenk ben devllette yaptırdım 20 dakika sürmüştü bu ikinci gebeliğim ikisindede uzun uzun baktılar