mirac_le Sayfada paylaştığım gönderiler normal olmasına rağmen neden siliniyor anlamıyorum 😡 ki gayet gebelikle alakalı konular.
mercimeginanne mirac_le silindiğine emin misiniz? Herhangi bir hakaret olmadıgı sürece silinmiyor hiçbirşey
Cicilibicili mirac_le Meryemkale Merhaba annemiz, bahsettiğiniz durum sistemle alakalı olup, herhangi bir olumsuzluk söz konusu değildir. Ayrıntılı bilgi için link bırakıyorum 🥰https://forum.mutlubebekleriz.com/d/192836-yorumum-silindi-olarak-g-r-l-yor
Cicilibicili Meryemkale annemiz profilinizi incelediğimde herhangi silinmiş bi yorumunuz bulunmuyor 🌸
mercimeginanne Meryemkale o yükleme hatası oluyor o an yorum silinmiyor :) sayfayı yenileyince isminiz tekrardan yazıyor :)
mercimeginanne Meryemkale adminler silince sadece isminiz yazıyor ve yazınız tamamen yok oluyor sanki siz silmişsiniz gibi hatta foto atıyım size
mercimeginanne Meryemkale aynen böyle görünüyorsa evet adminler siliyor. Ama sadece isminizde silindi yazıyorsa o yüklenme hatası :)
Meryemkale mercimeginanne anladım teşekkür ederim benim sadece ismim silindi olarak gözüküyo yorum duruyo ama yenilesemde düzelmiyo🤷♀️