bircivcivannesi evet kızlar, kaçıncı haftada görüldü o ilk çatlak 😂 ve çatlak için bir şey kullanıyor muydunuz
annepamuk bircivcivannesi 31 haftanın içindeyim daha çatlağım yok çok şükür. 2 . Gebeliğin ilkini de 36 haftalık doğum yaptım onda da yoktu çok seviniyorum 😊😊😊 ( aman nazar etmeyin çatlamak istemiyorum 😄😄)
BNNRTNCKLC bircivcivannesi 23+2 deyim henüz çatlamadım 😬çatlamaya müsait bi yapım var 😑 sadece bebeyağı kullanıyorum özellikle duştan çıkınca vücudu tam kurulamadan sürüyorum nemi içinde hapsediyor.
momsboys bircivcivannesi ilk gebeliğimde olmadı suan 23. haftama girdim henüz yok maşallah diyin lütfen insallah olmaz benim korkulu rüyam. ergenlik döneminde hızlı kilo alıp vermemden dolayı kalçamda var basenlerimde var ama göbeğimde hiç yok ve benim hamileliklerimde sadece göbeğim gögsüm büyüyor çok kilo almıyorum karnım 7. ayda hamile görüntüsü alıyor
Seyma2861 bircivcivannesi 30.dan sonra başladı 🧐 bebe yağı sürüyordum aklıma geldikçe . Bi baktım hop çatlak. 33.haftadayım şuan
DenizAlpinannesii bircivcivannesi 33. Haftadayım bacaklarımın her yeri çatlak doldu ilk başta sadece üst yanlardaydı şimdi diz kapağıma kadar indi 😂 şaşırtıcı bi şekilde bu izlerden hiç rahatsız olmuyorum aksine hoşuma gidiyor sanki oğlumdan bana hatıra gibi her baktığımda onu hatırlıycam gibi 😂 o yüzden ne krem ne de başka bişey kullanmıyorum
aylininannesi61 bircivcivannesi daha çatlamadım doğumdan sonra kilo verince yılan gibi olur vücudum 🤦🏻♀️🐍
Krizantem_ 25+1 deyim. Şuan için yok inşallah olmaz ama ergenlikten var annem de de var o yüzden meyilliyim😂
Kelebekanne48 Ben de çatlağım yok sanıyordum ta ki aynada bakıp fark edene kadar kalçamda bir sürü çatlak vardı ve arttı giderek kaç haftalıktım hatırlamıyorum
SR0121 bircivcivannesi 12. Haftadan sonra çatır çatır çatladım kilo almadığım halde en başta çok takıyodum yağlar kremler falan baktım durmuyor daha da artıyor herşeyi çöpe attım bakalım paşam daha ne kadar çatlatabilecek 😂