[silindi] Nasılsınız hareketlendi mi bebecikler ilk gebeliğim henüz hissetmiyorum ya da nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum belki hareket ediyordur
Kadze [silindi] bnm ikinci geçen hafta titriyordu göbeğim bu hafta sanki yatarken sdce pıt pıt ediyo gibi ama tam anlayamıyorum belirginlesmedi henüz
Gzd_ [silindi] benim de 17+3 ikinci hamilelik arada hissediyorum biraz daha büyüdüğünde çok daha zor oluyor birinciden biliyorum 😁
kirmiziprens Bugun 17+4 olduk canım benim ikinci hamileligim 10- 15 gündüe hareketlerini hissediyorum ben ilk başlarda kalp atımı gibi yavaş yavaş içerden pıt pıt vuruyor bebek buyudukce insan emin oluyor saglıkla kucağına al Insaallah😊
Minnakkkk [silindi] ikinci hamileliğim 17.0 henüz hiç hissetmedim ilkinde de geç hissetmiştim şimdi doktordan geliyorum rahatı yerindeymiş 🥰
Mgs21715 Merakla bende o anı bekliyorum 🙈 korkuyorum da bı yandan acaba bı sorun mu var diye ama daha yeni yeni hissetmeye baslicaz sanırım🤷😊 1,2 gün önce pıt pıt biseyler hissettim gibi ama emin de olamıyorum 17+2 yiz bizde bu arada 🥰