mirac_le Kızlar benim ilk hamileliğim. Daha önce doğum yapan arkadaşlar doğumdan çıktığında kaç kilo gitmişti o an merak ediyorum. Bir de sezeryan ve normal doğum kiloları değişiyor mu?
DDT mirac_le 64 kiloyla doğuma girdim, eve geldiğimde 57 kiloydum. Bebeğim 3860 doğdu. Sonra göbeğim iyice küçülüp ödemim gidince 55 kiloya düştüm, şimdi 4.5 ay oldu doğum yapalı, 55 kiloyum hala. Korumaya çalışıyorum kilomu 🥰
Havvaylmz mirac_le ben sezaryen oldum 13 kilo almiştim 3600 bebek doğdu eve geldim 8 kilo vermiştim bu arada 55 ile hamile kalmiştim
Mlk8 mirac_le 64 le hamile kaldık 80 le dogurdum 2 hafta sonra 60 kiloydum sezeryan oldum.bebegin kilosuna arti yaklaşık 3 lt suyu desek plasenta odemler falan da derken doğumdan sonra en az 7 8 ilo direk gidiyor.
Havvaylmz justwaiting ben 13?kilo almiştim doğumdan ciktim iki gün sonra tartıldım 8 kilo birden gitmişti
Lokum 5-6kilo civarı gitmişti benden. Ve ilk 3haftada toplam 12kilo vermiştim. Süt verince sık sık ve bol bol su içince uçuyor kilolar anlamadan koşturmadan.ter kaybı da fazla oluyor. 4-5 aya hamile kaldığım kiloya geri dönmüştüm. Bu arada sezeryan olmuştum. Normal ile arasında fark olur mu bilemiyorum.
bircivcivannesi Lokum doğumdan sonra birden o kadar gidiyorsa esas çatlak kremlerini doğumdan sonraya saklamak lazım galiba 🙈
Serendipity Havvaylmz ben 8kg aldim suan m beden giyiyorum 35.haftamdayim son 3-5 haftamda da aldigim kilo dogumda gider diye yine hastane sonrasi icin normal pijama takimi aldim lohusa takimi almadim M beden aldim yine bu halimdeki kiloma duserim en kotu diye dusundum ama dogum sonrasinda odem cok oldu cok sistim diyen de var acaba L beden de bi tane alsam mi sizce yoksa son ay alacagim 3-5 kg gider mi direk?
Dorukunannesifatma 85 le doğuma gırdım ödem çok vardı heryerimde el ayak balon gıbıydı hamılelıkte toplam 20 kilo aldım.. 10 gün sonra 10 kılom gıttı hala da vermeye devam edıyorum emzirmek bıldıgın spor bence iyi kılo vardırıyor kalan 10 kılom da rahat gıder bence 1 ayda 😁
Kbrarz mirac_le normal dogumdu canim 7 kilo gitti dogumda 😄simdi ikinciye hamileyim kac kilo gider bilmiyorum tahmini ayni olur diye dusunuyorum🙃
Havvaylmz Serendipity birde doğumdan ciktiginizda sadece göbek biraz siniyor yoksa o şişiklik bir kaç gün devam ediyor bende lohusa takımlarını rahat bulmuyorum önden düğmesi pijama en güzeli diye düşünüyorum
Gizemshn Serendipity ben direk m aldim su an 70 kiloyum dogumla gider diye düşünüyorum o yüzden m aldim sonuçta doğumdan sonra kullanacağımız için m en mantıklısı eninde sonunda gider kilo
Serendipity Havvaylmz 65kg suan 35.haftamdayim hamile kiyafeti hic almadim kendi kiyafetlerim hala oluyor ona guvenerek M beden aldim ama sislik dogum sonu devam ederse ve son ay biraz daha kilo alicam acaba olmaz mi diye dusunmeye basladim 🙄
Omerhatice mirac_le ben norml doğum yaptım oğlumda toplamda 12.50 kg aldım 60 ile hamile kalıp 72.50 ile doğuma gittim doğumdan 1 saat sonra tartildimda eksi 6.5 kilo gitmiş 66 kilo olmuştum sonrasında 1 ayda kalan kiloları verdim sut olsun falan derken bi 5 kilo daha aldım 3 aylıkken falan yaşına geldiğinde ise hepsi gitmisti o sonradan aldiklarimda gitti Oğlum 2 yaşına bastığında 60 kilo ile kızıma hamile kaldım şu an 22 haftalığiz 4 kilo aldım su ana kadar
Havvaylmz Serendipity şuan bir deneyin sonuçta doğumdan sonra bu kadar göbek olmayacak bu saatten sonra da alırsanız en fazla 3 kilo flan alırsınız bence
Serendipity Gizemshn ben de oyle dusundum dedm son haftalar aldigim kilo gider en azindan simdiki kadar kalir kilom suan da M oluyor. Hastane icin aldim onden dugmeli normal takim sonra da odem oluyor fln yazanlari gorunce acaba dedim ust kismi dar mi gelir 🤷🏻♀️Bakalim artik olmazsa bi tane de gecelik koymustum onu buyuk beden aldim onu giyerim artik ☺️