pinaryg Merhabalar 35 haftalık olduk kontrolümüz vardı ve bebişim baş aşağa duruyordu artık. Bu saaten sonra bir daha başka pozisyona geçer mi böyle kalır mı ? Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼🥰
Attent pinaryg benim 35+3 hala yukarda miğdem bu durumdan dolayı cok yanıyor bakalım ne zaman asagi doner
Mervee26 pinaryg maşallah. 30. Hafta kontrolümde doktor doğum pozisyonu almış dedi. Yeri daraldığı için dönmesi çok düşük ihtimalmiş. 33 haftalık olduk çok şükür hala doğum pozisyonunda😊
crescent_ pinaryg ben de dünkü kontrolümde (35+6) doğum pozisyonunu almış olduğunu gördüm. doktorum artık yeri daraldığı için dönmez dedi. 👍🏼
pinaryg ATC OzgeSahin2 crescent_ Mervee26 Attent çok teşekkür ederim cevaplarınız için🙏🏼 inşallah bizim kızımızda böyle kalır 😊normal doğum olmasını çok istiyorum 🙏🏼♥️😍
ATC pinaryg geçebilir canım benim oğlan 29 da dogum pozisyonu 31 de ters 33 de doğum pozisyonu aldı tekrar 35 de doğurdum zaten 😂
ATC tubiii0106 çok sağolun yapılmıştı ama doğumdan 8 saat önceye denk geliyordu yani ben doğum için hastaneye yatırıldıgımda yapıldı önceden degil çünkü öyle erken doğum riskim falan yoktu
tubiii0106 ATC anladm bende iki gundur oluyorm igne nst de sancim cikio 35+4 üm ondan sordm bu kadar cnm😊