1prensesannesiyim YusufAsel58 geçmiş olsun canm bnmde ayni 26 haftaligim sıkıntı biraz safra tasi olması gebelikte Allah yardimcin olsun cnm
Ekvatoral YusufAsel58 özellikle bu dönemde beslenmenize öok sikamt edin yağlı baharatlı gıdalardan uzak durun. Siz anlayacaksınız zaten bazı yiyecekler daha çok rahatsız ediyor. Beni çiğ sarımsak bulgur türevi acı mesela öok rahatsız ediyor. Çok yediğimde de rahatsız oluyorum.
Esrakuku YusufAsel58 kesinlikle yumurta kızartma yemeyin ben hamile kalmadan ameliyat oldum doktor bana hamileliğin kötü gecer dedi ameliyattan sonra cok rahatladım
YusufAsel58 1prensesannesiyim saol canım cümlemizin kaşıntı şikayetim çok bu saat oldu gözüme uyku girmedi kaşıntıdan
1prensesannesiyim YusufAsel58 a cnm bnm kasintim hiç yok ne yazikki gebelik 2 aylıkken oldu baya kötü simdi yok hiç sanci oluyor bn çok korkuyorum ama doğum esnasinda yemek iştah hiç yok canm az yiyorum hep ama akşama gece olmaması için süt içiyorum hep sut ic rahatlatıyor nane birde birde limonlu karbonat
Leylim Geçmiş olsun ben hamilelikten once aldırmıştım taşlar kanala girmişti iltihaplanmıştı dayanılmaz sancıları var dikkat edin yeşil soğan bulgur türk kahvesi ve kızartmalae bunlar günlerce ağrı yapıyordu