Mavilotta isimsizbiranne birisi sanırım 5000 olmuş demişti en son 3900 dü yılbaşından önce. Ben ilk oraya gittim şimdi başka doktora devam ediyorum
Hilalsny Mavilotta tatlim simdi sordum. Sabitleme hakkinda net bisey soyleyemedi danisma doktoru kim gibisinden sordular sanirim doktora bagli olabilir. Ama hazirana kadar zam gelmez senede 2 defa zam getirirse nasil dogurcak bu insanlar dedi danisma😂😂
Hilalsny Mavilotta o birazdan belli olucak :) simdi nst cekiliyo sonra doktora giricem cati muayenesi yapilcak :)
Hilalsny Mavilotta 38+3 bugun canim en fazla 11 günüm kaldi :) bakalim sezeryan derse doktor muhtemelen bu hafta ici alir diye düşünüyorum. Normal olursada bebisin keyfini beklicez artik
Elagulcan Dry35 kadın doktor da var Çınarlı da oda çok iyi arayıp sorarsın randevu alırsın . Adını unuttum valla 🙈
Hilalsny Mavilotta amin canim carsamba dogum yapiyorum 😂😂 cati kontrolu yapildi 3 cm acikligim varmis. Carsambaya kadar kendi sancimi beklicek doktorum gelmezse carsamba suni ile baslatcak. Aksama da buraya mutlaka post acicam catiyla ilgili 😂😂
Mavilotta Hilalsny aaa ne güzel açıklığın da varmış. Neden çarşamba suni verecek ki bekleyince sıkıntı mı oluyor
littlebee Selengunes Evet yeni hastane olması da büyük artı. Bilgilendirme için teşekkkür ederim. Sağlıkla doğsunlar inşallah😊🙏🙏
Tugcelove fulakinci 38. Haftada çatı muayenesi var diye biliyorum ben. Nst ye falan bağlarlar 2 haftada 1 çağırıyor zaten Dr.
fulakinci Tugcelove biz haftada bir gitmeye başladık. Nst ye girmeye baslamistik zaten. Bu cumartesi yada haftaya yapicam çatı muayenesi dedi doktorum. Bakalım gidince belli olur sanırım artık
fulakinci Tugcelove evet normal doğum istiyorum inşallah. Şuan herhangi bir ağrım yok. Sadece dün gece bir sancı girdi sanırım yalancı doğum sancilarim başladı. Bir daha olmadı ama bakalım ne zaman gelicek minik kızım 🥰🙂
Hilalsny gizemozarslan valla su ana kadar hep iyiki onur beyi tercih etmisim dedim. Carsamba da dogum yapicam umarim dogumdan sonrada hala ayni fikirde olurum. Ama bence kendisi cok ince cok dusunceli ilgili bir doktor
Bilge44 gizemozarslan Muayeneyi bilmiyorum ama doğum kartla olur dedi 🤷🏻♀️bilmiyorum eşime de sordun hatta böyle dedi de mi diye evet diyor 🤷🏻♀️