Bedis94- Dry35 orası en azından medicale oranla biraz daha uygun 215 muayene ücreti testler daha uygun
Aysekrcy Pln01 merhaba bnde feyza hanıma geçmeyi düşünüyorum nasıl memnunmusunuz hastane ve kendisinden birde fiyatları öğrendizinizmi 🙈
Saziyersin nslhhsn9221 cok ilgili her konu da yardımcı oluyor tahlil sonucu hafta sonuna bile denk gelse kendisi nöbetçi ise gel bakalim diyor
nslhhsn9221 Saziyersin ya ben seda hanıma gidiyorum. O da yumuşak huylu ama biraz hızlı hızlı bakiyo canım sıkılıyor
Hilalsny Dry35 mutlaka yazarim :) bende ne hissedicem merak ediyorum burda cok korkutan da var hic bisey yok diyende. Bakalim benim dusuncem ne olacak
Hilalsny Mavilotta onu tam bilmiyorum dogumdan sonra cocuk kontrolu dediginiz seyde neler yapılıyor? Benim tek bildiğim isitme testi dahil cocukla alakali acikcasi baska sormadim. Neler oluyor siz bana soyleyin yarin kontrolum var yarin sorayim bende
Mavilotta Hilalsny kilo alımı genel sağlık kontrolü falan. Çocuk doktoru bakıyor ya doğumdan 3 gün sonra falan
Mavilotta Hilalsny Bi de rica etsem doğum ücretini yatırıp sabitleme şansımız olup olmadığını sorabilir misiniz ben haziranda doğum yapacağım da. Eğer sorma şansınız olursa sizi yormayacaksa 🙏
Hilalsny Bilge44 aaa bize de nakit odeniyo kart yok demislerdi acaba sadece muayene ucretleri icin mi oyle dediler ki ? Ben yarin bi sorayim tekrar cok tesekkur ederim 😍
Bilge44 Hilalsny Ben ilk kez gittim hatta hastaneyi bile navigasyon ile bulduk 🤷🏻♀️izmir de yeniyiz bir de 😊Danışmada konuştuk bize kart ile ödeme oluyor dedi ordaki hanım 😊tâbi tekrar sorun bakalım siz de😊
Saziyersin nslhhsn9221 hoc bilmiyorum ben hep havvagul hanima gidiyorum standart baktığı süreçte bakiyor ve tüm sorularımı cevaplıyorum bir defa da acilde Ayşegül hanim a denk gwldim oda iyiydi
Saziyersin nslhhsn9221 bu arada bilmiyorum dedim ama Behiye seda yi diyorsun dimi ben gebe kalmak için ona gidiyordum cok şükür tedaviye cevap verdim tani ilk önce rabbimin izni ile
Pln01 Bulut1907 merhabalar muayene ücreti 150 TL doğum ücreti 4.500 oda süsleme özel oda fotoğraf çekimi hepsi içinde 4.500
bukusum Hilalsny kemal bey var birde onu çok seven var bende gitmeyi düşündüm o yüzden sordum. Hastane nasil temiz mi peki