Merbube Merhaba Küçükçekmece’de ikamet ediyorum. Burada gidebileceğim güler yüzlü ve kadın doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim ☺️🌸
Bussratozaan Merbube canım özel Küçükçekmece hastanesi yeni açıldı cok temiz ve güzel oranın kadın dogum doktoru var umut yolal hem hastanenin başhekimi hemde kadın doğum doktoru öneririm kendisini
Gulsah91 Merbube Ben gitmedim ama rumeli hastanesinde yağmur hanımı öneriyorlardı daha önceki postlarda.
Eski9 Merbube nisa hastanesi Asiye hanım birçok doktoru iyiymiş Rumeli Medipol Sefaköy gezdikten sonra burada karar kildim
E3466 Merbube çam ve sakura şehir hadtanesini öneririm doktor olarakta kübra ırmak hocaya gidebilirsiniz çok güzel ilgileniyor
Sebiluner Bende Florya hastanesindeyken Umut beye gidiyordum özel Küçükçekmece hastanesine geçince.takiplerimi orada sürdürmeye başladım. Çok memnunum.
Nursel67 @Merbube ben Rumeli Hospital a yağmur hanıma gidiyorum öneriyle gitmiştim çok iyi bir doktor olduğunu görünce onunla devam ettim sadece testleri devlet hastanesinde yaptırdım
Merbube Çok teşekkür ederim. Hepsini değerlendirip birinde karar kılacağım. Sağlıklı bi gebelik diliyorum her birimize 😍❤️
Sevim3444 E3466 Bende cam sakura ya gitmeyi dusunuyorum ama doktorlari hakkinda bi bilgim yok siz memnun kaldiniz mi ?
Helokuzusu Halkalı’da Ali Çelik özel bir kliniği var. Çeşitli hastanelerle anlaşması bulunuyor her bütçeye göre. İnanılmaz ilgili ve güler yüzlü biri. Tüm sorularınızı içtenlikle, detaylı bir şekilde yanıtlıyor.