Vildan19 Arkadaşlar elde uyuşma hariç ilk üç parmakta yanma olan var mı sanki böyle ateşte yakmışsın gibi bir his
Ozgglt_ Vildan19 benim bilekten baş parmağıma kadar ağrı yapıyor ve bazen hareket ettirmekte zorlanıyorum yanma olmuyor ama ağrıyor fazlasıyla
GizemKaplan Vildan19 hamileliğimin ilk 3 ayında oldu 3 parmak değil ama bilekten başlayan bir uyusukluk gibiydi ve rahatsız edici bişey sonrasında araştırdım el gücü ile iş yapan annelerin hamilelikleri de de ellerinde karpal tünel sendromu olusuyormus ben bateri çalıyorum ona yordum açıkçası 3 ayın sonunda geçti şuan bir sıkıntısı yok ellerimin
Vildan19 Ozgglt_ benimde oyleydi ilk zamanlar atel kullandım her gece daha aza indi gecti derken bugün sabahtan beri bi yanma hissi bar acaba başka bişe mi diye düşünüyorum ama ilk üç parmakta olması da direk karpal tünel diye düşünüyorum
Kbra1234 Ozgglt_ benimde ilk gebeliğimde olmuştu el bilek ateli çok işe yarıyor almanızı tavsiye ederim onun dışında hiç birşey işe yaramıyor sürekli takın
Ozgglt_ Vildan19 olabilir ama benim ilk zamanlar daha çok ağarıyordu şekeri tuzu azalttım biraz dikkat etmeye başladım yine eskiye nazaran daha iyi. Son 23 gün kaldı ama zorluyor bazen sağlıcakla doğsalar sağlığımıza kavuşsak meleklerimizle birlikte 😌
Vildan19 Ozgglt_ aminnnn Ozgglt_ aminnnn çok az kalmış senin Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin 😊
Vildan19 GizemKaplan evet bende genelde çok kullanıyorum elimi uyuşma haricinde yanma batma hissi olunca panik oldum fakat atel takınca daha da rahatladı şükğr 😊
Vildan19 Kbra1234 evet bi ara gecti diye yine hor kullanmaya başladım elimi bu sefer yanma batma hissi ile geldi atele devam etmeye başladım
Kbra1234 Ozgglt_ ben yatamıyordum bide parmağımda kilitlenme oluyordu ağrısından ağladığımı biliyorum
Dtinc Bende 31. Haftadayım ve baya yaşıyorum özellikle sabahları ellerimde sertleşme ve uyuşukluk oluyor. Doktoruma söylediğimde olabilir, hareketini arttırmaya çalış dedi.